"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

8-15/01/2010 Malatya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çook beğendim. Beklediğimin çok çok üzerinde bir şehir. Hem misafirperverlikleri hem sohbetleri hem yemekleri hem de doğu olduğunu hiç hissettirmeyen şehri ile çok güzel bir şehirmiş. Kayısı tatlısı ile kağıt kebabı ve kaburga dolmasına bayıldım. :D:D:D:D

Aşkolsun yule istanbuldada boğaz yemeği ve görüntüsü ile ağırlarız sizleri :D

Lütfen sayın uruma da söyleyin istanbula gelin :(

Aslına bakarsanız site buluşmama kararını geçen zamanlar içerisinde bir daha yapmama kararı aldık. Yaptığımız buluşmalarda geleceğini söyleyen ve gelmeyen o kadar çok üyemiz oldu ki bu yüzden şu sıralar bir buluşma yapmatu düşünmüyoruz.

Çook beğendim. Beklediğimin çok çok üzerinde bir şehir. Hem misafirperverlikleri hem sohbetleri hem yemekleri hem de doğu olduğunu hiç hissettirmeyen şehri ile çok güzel bir şehirmiş. Kayısı tatlısı ile kağıt kebabı ve kaburga dolmasına bayıldım. :D:D:D:D

Ağzım sulandı vallahi. :D:D

beğendiğine sevindim yule bu arada k.bakmayın belki burda kafanızı şişirmiş olabilirim çok meraklıyımdır çok soru sorarım k.bakmayın ama sizinle tanıştığıma çok sevindim :) :)

Malatya Soğuktu Evet Ama Güzeldi Yine Hemde Çok Zevkliydi Yani Bence Öyle Ben Hep Malatya'dayım Ama URUMHAMATAHAYİL, yule origanum daha güzeldi

Aslına bakarsanız site buluşmama kararını geçen zamanlar içerisinde bir daha yapmama kararı aldık. Yaptığımız buluşmalarda geleceğini söyleyen ve gelmeyen o kadar çok üyemiz oldu ki bu yüzden şu sıralar bir buluşma yapmatu düşünmüyoruz.

Sayın Yule, işte buna çok üzülürüm :willy_nilly: Sizlerle tanışıp bir kahve eşliğinde sohbet etmeyi çok istiyorum ve İstanbul etkinliğini (İnşallah olur) sabırla bekliyorum. Sevenlerinizi üzmeyin lütfen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri