72 koruyucu melekle çalışmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeynepsu98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

zeynepsu98

yine ben ve yine aşırı alakasız konulardan sorularımla tekrardan burdayım
72 koruyucu melek inanışı var ya kabalaya dayanan bu melek çalışmalarını uygulayan deneyen var mı buna nerden merak saldın diye soracak olursanız
yıllar önce çok rastgele bi yerden lehiah diye bi isim görmüştüm ve çok çekilmiştim her yerde bu ismi kullanmaya başlamıştım o zamanlar anlamını araştırmıştım ancak bir şey bulamamıştım geçenlerde durduk yere bu ismi tekrar araştırmak istedim ve 34.melek lehahiah hakkında yazılanlara denk geldim rivayete göre bu melek içsel kargaşalarımızı disiplin arayışını ve düzeni sağlarmış bunu okuyunca şaşırdım çünkü bu sıralar çok fazla içsel kargaşa disiplin arayışı içerisindeydim lehahiahın günü perşembe saati iste 11.00 11.20 arasındaymış kabala sistemine göre uygun ve düzenli çalışırsanız kendinizde gördüğünüz o eksikliğin yavaş yavaş düzeldiğini görürmüşsünüz bu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim oldukça ilgimi çekti belki sizinde çeker 👋🏻💕

Yahudilerin gizli bilgilerini gerçekten Yahudi olmayanlara açacağına inanıyor musunuz.
ortaçağ zamanı kabalastik metinler latinceye çevirildiğinde bu bilgiler yayılmış ve modern bilgiler eklenmiş zaten ortodoks yahudilerde bu isimleri sadece ileri seviye mistikler çalışırken kabalastik gelenekte meditasyonlar harf tefekkürü ile çalışmalar yapıyorlarmış ayrıca söylenene göre bu tarz ilahi isimler etnik ayrıcalıkla değil niyetle çalışırmış 🤷🏻‍♀️

ortaçağ zamanı kabalastik metinler latinceye çevirildiğinde bu bilgiler yayılmış ve modern bilgiler eklenmiş zaten ortodoks yahudilerde bu isimleri sadece ileri seviye mistikler çalışırken kabalastik gelenekte meditasyonlar harf tefekkürü ile çalışmalar yapıyorlarmış ayrıca söylenene göre bu tarz ilahi isimler etnik ayrıcalıkla değil niyetle çalışırmış
bu kadar yayıldığını görünce sitede bilenler var mı diye sordum işte

yine ben ve yine aşırı alakasız konulardan sorularımla tekrardan burdayım
72 koruyucu melek inanışı var ya kabalaya dayanan bu melek çalışmalarını uygulayan deneyen var mı buna nerden merak saldın diye soracak olursanız
yıllar önce çok rastgele bi yerden lehiah diye bi isim görmüştüm ve çok çekilmiştim her yerde bu ismi kullanmaya başlamıştım o zamanlar anlamını araştırmıştım ancak bir şey bulamamıştım geçenlerde durduk yere bu ismi tekrar araştırmak istedim ve 34.melek lehahiah hakkında yazılanlara denk geldim rivayete göre bu melek içsel kargaşalarımızı disiplin arayışını ve düzeni sağlarmış bunu okuyunca şaşırdım çünkü bu sıralar çok fazla içsel kargaşa disiplin arayışı içerisindeydim lehahiahın günü perşembe saati iste 11.00 11.20 arasındaymış kabala sistemine göre uygun ve düzenli çalışırsanız kendinizde gördüğünüz o eksikliğin yavaş yavaş düzeldiğini görürmüşsünüz bu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim oldukça ilgimi çekti belki sizinde çeker 👋🏻💕
Öncelikle bir bardak soğuk su içiyorsunuz. Daha sonra ise bir yerden başlayıp yavaş yavaş belirli ilimlerde kendinizi gelistiriyorsunuz. En sonda ise metafizik yollara başvurma kararına varıp, 1 buçuk bardak daha su içiyorsunuz. Daha sonrasında ise "cin" veya başka insan dışı bir varlık ile bir bağlantı kurup bir şekilde ondan özel bilgiler araklamaya çalışabilirsiniz? Ama yüksek ihtimalle çok zor olacağından şimdi 1 bardak su daha içebiliriz...

Öncelikle bir bardak soğuk su içiyorsunuz. Daha sonra ise bir yerden başlayıp yavaş yavaş belirli ilimlerde kendinizi gelistiriyorsunuz. En sonda ise metafizik yollara başvurma kararına varıp, 1 buçuk bardak daha su içiyorsunuz. Daha sonrasında ise "cin" veya başka insan dışı bir varlık ile bir bağlantı kurup bir şekilde ondan özel bilgiler araklamaya çalışabilirsiniz? Ama yüksek ihtimalle çok zor olacağından şimdi 1 bardak su daha içebiliriz...
Konuyla alakasız yazıların silindiğini yeniden hatırlatmalı mıyım ? Okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa yazmak için mi yazıyorsunuz ?
Kişi açıkça içsel kargaşa yaşıyorum diye belirtmiş. Soru ile ilgili fikriniz yoksa, lakırtınızı sohbet bölümünde yapın.

bazen çok kibirli yaklaştığını düşünüyorum.
Aslında özgüvenli yaklaşım. Sizde hissettirdiği eksiklik yüzünden kibir olduğunu düşünüyorsunuz.

Önyargılar ile vurgulanan kişisel saygısızlıklar forumda hoş karşılanan bir yapı değil. Sorularınıza cevap almak istiyorsanız öncelikle bireysel düşüncenizi kendinize saklamalı ve sadece konunuza odaklanmalısınız. Burada bulunma sebebiniz bilgi edinme ve bilgi paylaşma. Sınırınızı bireysel olarak korumanızda fayda var. Aksi halde bahçe çitinizi çekmek yönetimin inisiyatifine kalabilir.

Aslında özgüvenli yaklaşım. Sizde hissettirdiği eksiklik yüzünden kibir olduğunu düşünüyorsunuz.

Önyargılar ile vurgulanan kişisel saygısızlıklar forumda hoş karşılanan bir yapı değil. Sorularınıza cevap almak istiyorsanız öncelikle bireysel düşüncenizi kendinize saklamalı ve sadece konunuza odaklanmalısınız. Burada bulunma sebebiniz bilgi edinme ve bilgi paylaşma. Sınırınızı bireysel olarak korumanızda fayda var. Aksi halde bahçe çitinizi çekmek yönetimin inisiyatifine kalabilir.
bu soruya özel değildi kendisi hakkında genel görüşüm bu yönde diğer yetkili kişilerin yazdıklarını okurken böyle bi hisse kapılmıyorum.

Kendiniz de beni kibirli olarak tanımlayacak haddi görebiliyorsunuz süpermiş 🤣
durduk yere sizle bi olay yaşamamış kişiden böyle bi yorum alıyosanız düşünmelisiniz bence neden karşı tarafa böyle hissettirdiğinize dair ayrıca kesin yargı olarak tanımlamadım düşünüyorum dedim 💖

bu soruya özel değildi kendisi hakkında genel görüşüm bu yönde diğer yetkili kişilerin yazdıklarını okurken böyle bi hisse kapılmıyorum.

durduk yere sizle bi olay yaşamamış kişiden böyle bi yorum alıyosanız düşünmelisiniz bence neden karşı tarafa böyle hissettirdiğinize dair ayrıca kesin yargı olarak tanımlamadım düşünüyorum dedim 💖
Bir anlam ifade etmiyor sözleriniz artık. Kibir nedir İngilizce kaynaklardan bir araştırın önce

Foruma hiçbir katkısı olmayan sıradan bir üye olarak forum sahibini kendi küçük önyargılarınızla mahkum ederken fazla rahatsızsınız.. neyseki Urum, Ali Kıran Baş Kesen değil yoksa bu yorumunu yapacak kadar bile duramazdınız buralarda 🤩

Moderatör tarafında düzenlendi:
....

Mod Çağrısı : Dış Hatlardan bekleniyorsunuz 🛫
Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın. Birine kibirli diye hakaret edip sonradan eleştire gelemiyorsunuz diyemezsiniz. Kabala ile Genostik kabala arasında ki farkı bilmiyor bunu anlatmaya çalıştığımda sanki çok biliyormuş gibi İngilizce kaynaklardan araştırın diye akıl verme cüretini gösteriyorsunuz . Yorumunuzu komik buldum diye de be kibirli edecek kadar da kavramının ne olduğunuzu bilmiyorsunuz. Ben çok çocuk yetiştirdim ama sizin bir terbiye sorununuz var sizi yetiştirmek ile zaman kaybedemem.

Ben kreş işletmiyorum Gereksiz yorumlarınıza devam etmeyiniz sizin küçük kendinize güven sorununlarınızın heyazanlarını dinlemek zorunda değilim.

100 kelimelik kelime dağarcığınız ile beni eleştirebileceğinizi sanıyorsan biraz daha kitap okuyun kendinizi geliştirin karşıma öyle gelin ki sizi ciddiye alayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri