"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

5 yaşlarımdayken hergün gördüğüm rüya

kapliyagos

Kayıtlı Üye
henüz ufacık bir çocukken( yanlış hatırlamıyorsam 5 yaşındaydım ),hergün aynı rüyayı görüyordum. bu böyle 6 ay kadar sürmüştü. rüyam şöyleydi. sanki dipsiz bir kuyunun içinden aşağıya doğru büyük bir hızla düşüyorum. bu düşüş çok uzun sürüyor tam dibe vuracağım anda hiçbirşey olmuyor. öğrendikce bunu kara deliğin içinden geçiyormuşum gibi bir his olduğuna kanaat getirdim. bu veya buna benzer rüya gören arkadaşlar varmı forumda?

bana garip gelen bunun uzun süre olmasıydı. birde 5 yaşındaki çocuk rüyasında ne görür? çizgi film karekterleri yada tanıdığı dünyanın aksiyonları olabilir. o yalardayken hiçbir anlam veremiyordum zaten.

Aynı rüyayı aynı yaşlarımdayken bende görürdüm hiç unutmam her zaman araba ile baraja uçardım tam yere düşeceğim sırada yine aynı yerden tekrar uçardım çok sinir bozucuydu :)

henüz ufacık bir çocukken( yanlış hatırlamıyorsam 5 yaşındaydım ),hergün aynı rüyayı görüyordum. bu böyle 6 ay kadar sürmüştü. rüyam şöyleydi. sanki dipsiz bir kuyunun içinden aşağıya doğru büyük bir hızla düşüyorum. bu düşüş çok uzun sürüyor tam dibe vuracağım anda hiçbirşey olmuyor. öğrendikce bunu kara deliğin içinden geçiyormuşum gibi bir his olduğuna kanaat getirdim. bu veya buna benzer rüya gören arkadaşlar varmı forumda?

Ebeveynlerinizle konusun bence, belki onlar nedeni hakkında birşeyler hatırlayabilirler

Geri