lost66
Banlı Kullanıcı
Yatış tarzım hristiyanların yatış şekliymiş ve olayın başladığı gece: Rüyamda bir mekan yok her yer karanlık yer karanlık, gök karanlık her yer simsiyah gölge şeklinde bir varlık araba paspasına benzer siyah bir nesneyi yere vuruyor ve ben savruluyorum sağa sola, uçuyor gibi besmele çekmeye kalkıyorum ancak izin vermiyor. Uyandığımda odama ay ışığı düşüyordu ve sol tarafıma döndüğümde gölge büyük bir gölge baş ucumda ve öyle duruyor, Güneş ışıyana kadar hiç kımıldamadım o kadar sessizdiki ortam kendi kalp atışlarımı duyuyordum dizlerim kilitlenmiş hareket edemiyorum korkudan hayatım en çok orda korkmuştum ağzımı açıp konuşamıyordum çünkü dilim kilitlenmiş , deyim yerindeyse ölü gibi hareket edemiyor nefes almayı bile unutuyordum korkudan. Gölge sonra gitti ve koşarak annemlerin yatak odasına orda yattım. Sabah oldu anlattım ilk başta bişey olmaz dediler akşam oldu yattım bu sefer ayağa kalmışım ben hatırladığım tek şey banyoda birisi musluğu açtı bende yüzümü yıkadım ve sonra babam gilin odasına yöneldim birden babamı karşımda gördüm ve sanki teslim olur gibi ellerimi havaya kaldırdım. Babam sabah anlatıyoki çocuğun gözleri yuvasından çıkacak gibiydi o kadar korkmuştum. Bir sonraki gün altıma yaptım annemler geldi bağırmama ve sonra yeni elbise felan verdiler. Sabah oldu babam akşam eve geldi yemek yedik ve sonra arabaya binip bir hocanın evine gittik. Bana okudu üfledi ve bir muska yazdı. Bu muskayı taşıdıkça bidaha gelmezler dedi tabi o günden sonra annemlerin odasına taşıdık yatağı ve orda yattım belirli bir ay ve hoca bir söz daha söylemişti bu muska asla kaybolmaz diye 7.sınıfta evin yakınında boş bir tarlada yaz günü top oynarken muska düşmüş. 1 sene sonra aynı sahada top oynarken o muskayı orda bulmuştum. Düşünsenize yağmur,kar yağdı ve hiç birşey olmamış. O oturduğumuz evde çocukları korkutma olayı sık sık oluyormuş. Zaten muska kayıp etme olayı başka bir evde oldu. O evden taşındıktan sonra.