31 ekim

kitsune01

Kayıtlı Üye
31 ekim günü hangi büyüler yapılabilir
aşk,para vs ... uygun mudur?
bir de arkadaşımla buluşup beraber bir çalışma yapılabilir mi

kendimiz için değil, ruhsal yolculuğu sekteye uğramış ruhlar için çalışma yaparız.

Dünyaya sıkılıp kalmış ruh,
Öldüğünün bilincinde olmayan
İntikam almak isteyen gibi ruhlar şifası için çalışma yapılır.
Kendiniz için ise ruhlar dünyasından haber almak için yapılabilir ama ruhların yardıma ihtiyaç duyduğu ve perdenin inceldiği bir gün olduğu için kendimize çalışmak yerine genelin iyiliği için çalışma yapmayı tercih ederiz.

Cowen ile çalışma yapılabilir.

kendimiz için değil, ruhsal yolculuğu sekteye uğramış ruhlar için çalışma yaparız.

Dünyaya sıkılıp kalmış ruh,
Öldüğünün bilincinde olmayan
İntikam almak isteyen gibi ruhlar şifası için çalışma yapılır.
Kendiniz için ise ruhlar dünyasından haber almak için yapılabilir ama ruhların yardıma ihtiyaç duyduğu ve perdenin inceldiği bir gün olduğu için kendimize çalışmak yerine genelin iyiliği için çalışma yapmayı tercih ederiz.

Cowen ile çalışma yapılabilir.
Dünyada sıkışıp kalmış öldüğünün bilincinde olmayan kafası karışmış ruhlar başkaları müdahale etmediği sürece dünya da mı kalır?

Evet bir yardım almadan dünya da kalmaya ya da bağının kalması devam edebiliyor
Sonsuza kadar mı kalıyor yoksa belli bir süre sonra gitmesi gereken yere gidiyor mu? Ayrıca ruha yardım etmek isteyenler olduğu kadar ruhu yok etmek isteyen yada onu zorla kullanmak isteyenler de olacaktır ruhun zorla kullanılmasının mümkün olduğunu düşünüyorum sonuçta bununla ilgili bir ekol var ancak bir ruhun bir insan tarafından yada başka bir şekilde yok olması mümkün mü?

Sonsuza kadar mı kalıyor yoksa belli bir süre sonra gitmesi gereken yere gidiyor mu? Ayrıca ruha yardım etmek isteyenler olduğu kadar ruhu yok etmek isteyen yada onu zorla kullanmak isteyenler de olacaktır ruhun zorla kullanılmasının mümkün olduğunu düşünüyorum sonuçta bununla ilgili bir ekol var ancak bir ruhun bir insan tarafından yada başka bir şekilde yok olması mümkün mü?

Sonsuza kadar hiç bir şet sürmez zira zaman diye bir şeyin içindeyiz.

Tabi ki var olan bir şey yok olmaz. O yüzden yok olmuyor dönüşüyor. Olumsuz bir enerji formuna dönüşebilir.

Bir İnsanın gücü yeter mi bilmiyorum lakin ezoterik cemiyetler bir ruhu değiştirme yapabilir. Onu kendi çıkarı için kullanacak bir araca dönüştürebilir.

Sonsuza kadar hiç bir şet sürmez zira zaman diye bir şeyin içindeyiz.

Tabi ki var olan bir şey yok olmaz. O yüzden yok olmuyor dönüşüyor. Olumsuz bir enerji formuna dönüşebilir.

Bir İnsanın gücü yeter mi bilmiyorum lakin ezoterik cemiyetler bir ruhu değiştirme yapabilir. Onu kendi çıkarı için kullanacak bir araca dönüştürebilir.
Peki bir insanın öldükten sonra dünyada sıkışmaması için yapabileceği bir ritüel yada başka bir şey varmıdır?

niçin olduğunu bilmek lazım ç. O yüzden bilediğimiz bir şeyi yapamayız.

İntehar edenlerde olabiliyor ama hepsinde olmuyor.
Doğum yaparken ölen kadınlarda olabiliyor ama hepsinde olmuyor. Yüzlerce örnek var

niçin olduğunu bilmek lazım ç. O yüzden bilediğimiz bir şeyi yapamayız.

İntehar edenlerde olabiliyor ama hepsinde olmuyor.
Doğum yaparken ölen kadınlarda olabiliyor ama hepsinde olmuyor. Yüzlerce örnek var
ölen kişi gitmesi gereken yere spatyoma,ahirete,reenkarnasyona neresiyse artık kendi isteğiylemi gitmememyi seçiyor yoksa yaşadığı durumlar yüzünden istemesede zorla kalamaya devam mı ediyor.Mesala intihar ettiği için karma olarak mı sıkışıyor yoksa kendi isteğiyle bilinçli olarak mı dünya da kalıyor.

Litaratürde kendi bu seçimi yaptığına dair açıklamalar var. Benim şahsi çalışmalarımda böyle bir olguya bir kere rastladım. O da süreci bilen bir majisyen ruhuydu bilerek kalıp bazı gözlemler yapmak istemişti lakin ölüm sonrası için dünya elverişli bir yer olmadığı için benliğini kaybetmiş ve artık kendi isteği dışında kalmaya devam etmişti.

Litaratürde kendi bu seçimi yaptığına dair açıklamalar var. Benim şahsi çalışmalarımda böyle bir olguya bir kere rastladım. O da süreci bilen bir majisyen ruhuydu bilerek kalıp bazı gözlemler yapmak istemişti lakin ölüm sonrası için dünya elverişli bir yer olmadığı için benliğini kaybetmiş ve artık kendi isteği dışında kalmaya devam etmişti.
Çok soru sormuş gibi oldum ancak Peki ölen ruhlar nereye gidiyor sizin fikrinize göre.

Çok basit anlatabileceğim kelimelerle anlatmam çok zor.
Araf: boşluk olan yer, bekleme yere
Sonra sonsuz kaynak, ışık, sevgi alanı
Zamanı gelince yeniden bedenlenme
Ve son olarak kendimiz için ilerde olurda bir şekilde dünyada sıkışırız diye bunun olmaması için yapabileceğimiz hiç bir şey yok mu en azından nelere dikkat etmeliyiz? ayrıca kişi tekamülünü tamamladıktan sonra olucak şeylerde en azından benim gördüğüm kadarıyla kaynaklar ikiye ayrılmış durumda biri özle birleşme,tanrıyla bir olmayla ilgili şeyler söylerken diğerleri tam tersi kozmosda bağımsızlık kazanmayla ilgili şeyler söylüyor sizce hangisi doğru sayın urum?

Dini dışı işlemek lazım konuları. 2 bin tane din var hepsi konuya ayrı bakıyor.

Ben de ezoterik kaynaklar ve ölüm ötesi kendi ve diğer çalışma arkadaşlarımın tecrübesinden bilgi verebilirim.

Dünyaya bir konuya bir duyguya bir kişiye bir duruma bağlanmamak aslında ana tema.

Üzürüne saatlerce sohbet edeceğimiz bir konu.

Ölüm kabul edilmesi bir gerçeklik ve bu dünya da bir sürecimiz var bitecek ve aynı ömür için ikinci bir şans yok.

Dünyaya kalma sebepleri bu soruna yol açıyor çünkü

Geri