3.göz ve kalp gözü aynımıdır? Değilse farkları nelerdir?

Mega-Kranus

Kayıtlı Üye
Araştırdığım kadarıyla 3.gözünü açanlar auralrı görürken kalp gözünü açanlar insanları hayvan suretinde görüyor bu neyden kaynaklanıyor?

Üçüncü göz, aklın tekâmülüyle birlikte metafizik âlemlere ilk girişte algılanan enerji alanlarıdır.

Bu hâl, henüz başlangıç seviyesindedir; menzili kısa, görüşü dardır.

Kalp gözü ise, mânevî yolculuğunu kalpten yapan; ruhu, aklı ve kalbi birleştirenlerin ulaşacağı bir makamdır.

Kalp gözü açıldığında kişi, hikmete şahit olur; menzili genişler, âlemleri kapsayan bir idrak kazanır.

Bu hâl, ilâhî iletişim ve etkileşim için insana verilen derin bir manevî lütuftur.

rüya boyutunda sürekli tekamül işareti semboller ve mesajlar alıyorum. Ve bunlar rüya boyutunda sürdülebilir konular oluyor. İlk uçmayı öğrendim mesela sonraki rüyalarda hep uçmaya devam ettim.vs kalp gözüm açık diyemem bunu Allah bilir ama hem kalp hem göz açıklığı belirtisi olan durumları yaşıyorum. Bir çeşit simya benimkisi sanırım

rüya boyutunda sürekli tekamül işareti semboller ve mesajlar alıyorum. Ve bunlar rüya boyutunda sürdülebilir konular oluyor. İlk uçmayı öğrendim mesela sonraki rüyalarda hep uçmaya devam ettim.vs kalp gözüm açık diyemem bunu Allah bilir ama hem kalp hem göz açıklığı belirtisi olan durumları yaşıyorum. Bir çeşit simya benimkisi sanırım
kalp gözü kavramı çok geniş alınmış bir kavram anladığım kadarıyla her insan farklı bir şekilde yorumlamış kimisi bir his olarak kimisi bir göz olarak kimisi rüya olarak... ben bazı insanların deneyimlerinden okuyup merak saldığım kadarıyla insanların hayvan suretinde gerçek yüzlerinin görüldüğü,bir göz perdesinin kalktığının söylendiği tuhaf ve pek anlayamadığım bir şeydi bunu islama özel bir şey sanıyordum ama islami yollardan değil de majikal yollarla bunu yapan birinin deneyimini okudum sanırım arz ettiği tehlikeden ve herkesin kaldıramıyacağından dolayı gizli kalmış bir öğreti.cevabınız için teşekkürler sizin deneyimlerinizi okumuştum daha önce,oldukça ilginçti bana farklı bir bakış açısı kazandırmıştı.ayrıca sorum olacaktı size siz bu haberci rüyaları kendi isteğinizle yönetip istediğiniz zaman mı görüyorsunuz yoksa tamamen rastgele mi gerçekleşiyor ben bir türlü yönetmeyi beceremedim:)

kalp gözü kavramı çok geniş alınmış bir kavram anladığım kadarıyla her insan farklı bir şekilde yorumlamış kimisi bir his olarak kimisi bir göz olarak kimisi rüya olarak... ben bazı insanların deneyimlerinden okuyup merak saldığım kadarıyla insanların hayvan suretinde gerçek yüzlerinin görüldüğü,bir göz perdesinin kalktığının söylendiği tuhaf ve pek anlayamadığım bir şeydi bunu islama özel bir şey sanıyordum ama islami yollardan değil de majikal yollarla bunu yapan birinin deneyimini okudum sanırım arz ettiği tehlikeden ve herkesin kaldıramıyacağından dolayı gizli kalmış bir öğreti.cevabınız için teşekkürler sizin deneyimlerinizi okumuştum daha önce,oldukça ilginçti bana farklı bir bakış açısı kazandırmıştı.ayrıca sorum olacaktı size siz bu haberci rüyaları kendi isteğinizle yönetip istediğiniz zaman mı görüyorsunuz yoksa tamamen rastgele mi gerçekleşiyor ben bir türlü yönetmeyi beceremedirö

Rüyadayken ben dünyevi halimden daha da farklılaştım. Mesela öfkeli olduğum insanları kurtarmaya çalıştım gibi. Rüyalar bana anlık eylemlerimin okuması gibi geliyor bazen. Ruhum kah yükseliyor kah korunmaya çalışıyor. Çoğu zaman bir mesaj geldiğinde ki bunlar içsel yeteneklerimi geliştiriyor. Eğer ben kendimi kontrol etmeyi dünya haliyle becermeyi amaç edindiysem ki uzun zamandır bu böyle. Erdemli yaşamaya çalışıyorum. Bu halimle rüyalarımdaki ben de rüyayı gerçekten hakettiğim ölçüde yaşıyorum. Bu dünya, bu hayat bizler için bir fırsat. Ruhumuzun tekamülünü sağlayan esas şey gündelik hayattaki eylemlerimiz. Tepkilerimiz ve kendimizi kontrol etmeyi öğrenmemiz ilk birincil olay sanırım. Hatta psikolojik açıdan sağlam olmak, kendini geliştirmek yeni şeyler öğrenip bedeni ve ruhu önemsemek çok büyük önem taşıyor. Asıl sihir bu gibi geliyor zannımca. Bir ekmeği büyüten maya gibi insan kendini terbiye etmeli. Nezaketi be görgüyü tatbik etmeli. Günlük hayatta ben biraz laubali olayım bak gör sen o zaman benim aura vs her şey paramparça oluyor. Benim çok dedim bir eğitimim yok ama öğrenmeye çalışıyorum. Umarım senin de işine yarar ☺️

Geri