Mega-Kranus
Kayıtlı Üye
Araştırdığım kadarıyla 3.gözünü açanlar auralrı görürken kalp gözünü açanlar insanları hayvan suretinde görüyor bu neyden kaynaklanıyor?
kalp gözü kavramı çok geniş alınmış bir kavram anladığım kadarıyla her insan farklı bir şekilde yorumlamış kimisi bir his olarak kimisi bir göz olarak kimisi rüya olarak... ben bazı insanların deneyimlerinden okuyup merak saldığım kadarıyla insanların hayvan suretinde gerçek yüzlerinin görüldüğü,bir göz perdesinin kalktığının söylendiği tuhaf ve pek anlayamadığım bir şeydi bunu islama özel bir şey sanıyordum ama islami yollardan değil de majikal yollarla bunu yapan birinin deneyimini okudum sanırım arz ettiği tehlikeden ve herkesin kaldıramıyacağından dolayı gizli kalmış bir öğreti.cevabınız için teşekkürler sizin deneyimlerinizi okumuştum daha önce,oldukça ilginçti bana farklı bir bakış açısı kazandırmıştı.ayrıca sorum olacaktı size siz bu haberci rüyaları kendi isteğinizle yönetip istediğiniz zaman mı görüyorsunuz yoksa tamamen rastgele mi gerçekleşiyor ben bir türlü yönetmeyi beceremedimrüya boyutunda sürekli tekamül işareti semboller ve mesajlar alıyorum. Ve bunlar rüya boyutunda sürdülebilir konular oluyor. İlk uçmayı öğrendim mesela sonraki rüyalarda hep uçmaya devam ettim.vs kalp gözüm açık diyemem bunu Allah bilir ama hem kalp hem göz açıklığı belirtisi olan durumları yaşıyorum. Bir çeşit simya benimkisi sanırım
kalp gözü kavramı çok geniş alınmış bir kavram anladığım kadarıyla her insan farklı bir şekilde yorumlamış kimisi bir his olarak kimisi bir göz olarak kimisi rüya olarak... ben bazı insanların deneyimlerinden okuyup merak saldığım kadarıyla insanların hayvan suretinde gerçek yüzlerinin görüldüğü,bir göz perdesinin kalktığının söylendiği tuhaf ve pek anlayamadığım bir şeydi bunu islama özel bir şey sanıyordum ama islami yollardan değil de majikal yollarla bunu yapan birinin deneyimini okudum sanırım arz ettiği tehlikeden ve herkesin kaldıramıyacağından dolayı gizli kalmış bir öğreti.cevabınız için teşekkürler sizin deneyimlerinizi okumuştum daha önce,oldukça ilginçti bana farklı bir bakış açısı kazandırmıştı.ayrıca sorum olacaktı size siz bu haberci rüyaları kendi isteğinizle yönetip istediğiniz zaman mı görüyorsunuz yoksa tamamen rastgele mi gerçekleşiyor ben bir türlü yönetmeyi beceremedirö