Merhaba,
3. Göz , epifiz bezi , gönül gözüde diyenler var. Bunu tamamiyle açmak zordur. Fakat sıkı bir çalışma ile hassaslaştıra bilirsiniz.
ALIN ÇAKRASI (3.GÖZ)
Yeri:
Kaşların ortasında, kaşların bir parmak kalınlığı kadar üstünde.
Renk:
Çivit mavisi (İndigo)
Element:
Tüm işaretlerin daha yüksek ifadesi
İşlevleri:
Altıncı hissin merkezi, yüksek önsezi, ruhsal, manyetik ve ışık enerjisi, Geleceği görebilme gücü, bağımlılıkları şifalandırmak.
Salgıbezleri/Organlar:
Pituitary gland, beyincik, kulaklar, burun, sinüsler, gözler, merkezi sinir sistemi.
Taşlar/Mineraller:
Lapis Lazuli, safir, sodalite.
Yiyecekler:
Klorofil, nefes, hava.
İlgili aromalar:
Nane, yasemin.
His işlevi:
DDA (duyu dışı algılama) dahil tüm duyular
Nitelikler:
Yüksek bilinçlilik, duygusal ve ruhsal sevginin merkezi, spritual içgörü, geleceği görebilme. Dengelendiğinde zihin (sağ yarımküre) ve beyin (sol yarımküre) bileşik bir alanda işlev yapar. Ardından içgörü ve kayrayış ortaya çıkar ve bunun pratik yaşamda uygulanması günlük bir hal alır. Aynı zamanda olumsuz eğilimlerden arınılması ve bencil tavırların elimine edilmesini destekler
Olumsuz Nitelikler:
Endişe, isteri, stres, korku, şok, sinir, depresyon, baş ağrıları, konuşma ve kilo problemleri
Kendinize lapis lazuli, sodolit taşı, safir tası bir pandül ve blok halinde bir taş alabilirsiniz. Fakat taşların minarel ve molekül değerleri vardır. Kendinizde bulunan rahatsızlığınıza göre seçmeniz daha faydalı olur örneğin yüksek tansiyonlu biriyseniz lapis lazuli yüksek tansiyonlulara önerilmez. Kan akişını arttıran tansiyonu arttıran bir enerjisi vardır. Ritulli kuarzt da alabilirsiniz. Taşların bu kısmına çok girmicem çok derin bir konu. İnternetten aratabilirsiniz. Var sayıyorum taşınızı pandül veya blok halinde aldınız. Topraklayıp arındırarak programlamanız lazım. Topraklama bittikten sonra en az 24 saat çiceksiz bir toprakda topraklama önerilir. Çiçeğe zarar verebilir. En basitinden, programlama olarak avuçlarınıza alın, kalp çakranıza götürün sen benim taşımsın bugün ve bugünden itibaren ritüellerimde bana destek verdiğin ve vereceğin için teşekkür ediyorum. Seni seviyorum. Diyin gözlerinizi kapatın ona güzel enerjili ışıklar yüklendiğini imaje edin. Derin nefes alıp verin daha sonra pandul ise. Senin saat yönüne dönüşün evet ileri geri gidişin hayırdır diyin. Blok taş ise gerek yok.
Daha sonra pandul kullanacaksanız taşınızı sarkıtın elinizi oynatmayın bedeniniz rahat ortam sessiz sizi rahatsız eden biri olmasın. Sağ elinizle taşınızı tutun sol elinizi taşa yaklaştırın avuçlarınızı parmaklarınızı çok germeden açın. Pandulle arasında 5 10 cm olması yeterli. Bunun sebebi bilinç altından etkilenmemesi. Daha sonra. Kainat bir eczane sen benim taşımsın bana odaklısın. Tam daire ve dengede dön lütfen. Dönecek heyecanlanıp şaşıracaksınız

daha sonra devam edin. Tam daire ve dengede dönerken 3.gözümü epifiz bezimi dengede ve sevgiyle hissettirerek hassaslaştır ve aç. Epifiz bezim hassaslaştı ve açıldı bana enerjimi hissettirdin ve hissettim teşekkür ederim. Tam daire dön işlemin bitince durabilirsin. Teşekkürler de ve bitir. Bunu yaparken adaçayı,üzerlik,nane, size daha yardımcı olur. Pandül değil blok taş alırsanız. Avuçlarınıza almanız yeter. Taş alamam derseniz. Suya bile söyleyebilirsiniz. Daha sonra için. Suyun hafızası vardır. Bunu 21 gün deneyin. 21 gün beden beyin ve ruhun kabul süresidir. 21 günden sonra farkları göreceksiniz. Varlıkları bile rahat hissedeceksiniz. Epifiz 3.gözün hassaslaşmış olması sizi zorada sokabilir. Hisleriniz artar. Uykularınızda problem bile yaşayabilirsiniz,depresyon , veya daha değişik ruh halleri çünkü hisleri ciddi boyutta açan ritüellerdir. Dikkatli olunuz derim. Ben bu çalışmada pandül öneririm çünkü bir çok alanda kullanabilirsiniz. Burda aslında yaptığınız 3. Göz çakranız ve auranızdaki blokajları ve yırtıkları onarmaktır bunlar onarıldıkça hissedeceksiniz. Takıldığınız noktaları sorabilirsiniz. Işıkla kalın koşulsuz sevgi ve esenlikler ???????