"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 çocuk

Biokinesis16

Kayıtlı Üye
arkadaşla parktaydık 3 tane çocuk geldi 2 erkek 1 kız birisi keldi kel olan 10 değilde 50 yaşında bir adam gibi konusuyodu salıncakta sallanıyoduk kel olan dediki koca kazık kadar herif olmussunuz salıncaktamı sallanıyosunuz dedi arkadaş şaşırdı dedesimi acaba felan diye şakalaştık öyle konuşurken dalmışız bi baktık çocuklar yok gözümüzün önündeydiler sonra bakkala gitmişler bakkaldan çıkıp yanımıza geldiler yine oynadılar besmele çekiyorum çocuk saldırıyo dedim neoluyo arkadaş dua okudu cocuk bizden uzaklastı kel ile diğer çocuk sokağın sonundan kayboldular kız olan yavas yavas kosuyodu bı ara parkta gözümüzün önndeydi bi baktık yok bir açıklama yapabilirmi birisi

Çocuklar öyledirler, bir bakarsınız mahallenin başındayken, yarım dakikaya mahallenin sonundadır. Paranormal bir durum değil sizin ki. Yazınızı yazarken virgül kullanırsanız bizim için daha iyi olur. Biraz anlamakta zorlandım. Sevgilerle.

teşekkür ederim fakat soylediğiniz yarım dakika bile yoktu çocugu kaydıraga cıkarken kendim gördüm arkadaşa bişiler soyledim 10 sn bile yoktu yaklasık 25 mt. ötedeki bakkaldan çıktılar

Olayı birebir gözlemlemeden bir şey söylemek zor ama dediğim gibi söylediğiniz kadarıyla ortada anormal bir durum yok. Olmaması da daha iyi. Tavsiyem bu tür konulara çok takılmayın :) Sevgiler.

Canları sıkılmış varlıklar olabilir , boyut değişerek parka oynamaya gelimişlerdir :D

Çocuğun büyük gibi konuşması bence çocuğun büyüdüğü ortama göre normal bir davranış. Bu konuda uzman değilim çok da bilgim yok ama çevremde yaptığım gözlemlere dayanarak şunu söyleyebilirim; çoğu zaman büyükleriyle vakit geçiren çocukların konuşmaları da aynı büyükmüş gibi oluyor. Bunu pek çok akrabamda gözlemledim :)

Geri