"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 ay sonra öleceksin dediler..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zaferson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kimsenin bir kimseye,her kim olursa olsun "3 ay sonra öleceksin"demeye hakkı yok.Bu gerçek dahi olsa,altını çizerek belirtiyorum-gerçek dahi olsa-hakkı yok.
"Önümüzdeki günlerde dikkatli olun"gibi uyarıları anlarım."Öleceksin" ne demektir???Kimin ne haddine bunu söylemek?
Bende bir örnek vereyim;bir yıl önce uzak bir akrabamıza kanser teşhisi konuldu.Son evrede olduğundan doktor kısıtlı zamanının kaldığını söylüyor.Kadın o şoktan gece beyin kanaması geçirip felç oldu.İki hafta sonrada sizlere ömür..Umarım anlatabildim.
Gerçek ya da değil bazı şeyler vicdan meselesidir.Kişi kendisine söylenilmesini hazetmeyecek şeyi içinde tutmalıdır.

beyler geleceği herkez istemdende olsa görebilir bunu kontrol edebilen varmı bilmiyorum ama kendim defalarca şahit oldum . Tamam kurana göre geleceği sadece allah bilir diyoruz ama başına gelen bilir

3 ayı iyi geçireyim dedim, Evi arabayı sattım şuna miami de sahil de malibumu yudumluyorum. :cheers2:

Canı Allah verir,Allah alır.Doğum tarihini de,ölüm tarihini de o belirler.O bilir.Yaratanın bildiği işi,yaratılan nereden bilsin? Bu kıyamet vaktini biliyorum demek gibi bir şey.Kulak dahi asmayın.Allah size sağlıklı,sıhhatli uzun ömürler versin :)

O hoca diyemiyeceğiz varlık bana aynısını söyleseydi 3 sn sonra ben onu öldürürdüm muhtemelen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri