27 NİSAN AKREP DOLUNAYI

  • Konbuyu başlatan 43887
  • Başlangıç tarihi
4

43887

178701518_2681026978864589_3038349839571671385_n.jpg

Her ölüm bir doğumun başlangıcıdır. Her doğumda bir ölümün sonucudur

Evet sancılı bir dolunay bizleri bekliyor. Etkilerini hissettiğimiz Akrep Dolunayını karşılamaya hazır mıyız ?

27 Nisan saat 6.31 sularinda 7 derecede etkilerini bir hafta öncesi ve sonrası yoğun hissedeceğimiz khambalia sabitinde Uranüs ve Satürn baskılı bir dolunay yaşayacağız.

Dolunaylar uyanış, fark etme, aydınlanma zamanlarıdır. Akrepteki dolunay aldığı açı, gezegen etkilesimleri ve zararda yerleşimi nedeniyle uyanışı krizler yaratarak, sorgulatarak, akrebin gölge yönleriyle bizleri sınava tabi tutarak bir deneyim yaşatacak.
Dolunay net olmayan sürüncemede kalmış konuları gün yüzüne çıkararak meseleyi sonlanma aşamasına getirebilir. Akrep ve Boğa sembolikleri çalıştığından özellikle ilişkiler ve finansal konularda sınanmalarımız olacak. (+/-)

Anın haritasında yükselen Boğa yöneticisi Venüs, Merkür, Lilith ile kavuşumda 12.evden ise Güneş, Uranüs Boğa kümelesmesi oluşturmakta.
Hamal, Shedir, Khambalia, Menkar, Gacrux gibi sabitlerin aktifliği 12-1 ve 6-7 evleri de etkisi altına alarak çalıştırmakta. Üzerine 10.ev karmanın lordu Satürn ile T kare yapmakta.
Bu demek oluyor ki ilişkiler ve finansal konular baskı altında. Kısıtlama, ani olaylar, değişime direniş, iliskilerde bir taraf istikrar isterken diğer tarafın özgürlük arayışı, ayrılık, nefret, sevgisizlik, duyguların manipüle edilmesi, para piyasalarındaki istikrarsızlık, ani iniş çıkış, kamu çalışanları ,vergi, borçlar, kredi yapılandırılması, ödemelerde zorlanma, gizli düşmanlar, sağlık konuları, salgın pik seviyede olması, deprem, elektrik eşyalarında bozulma, uçak kazaları - aksaklıkları, ani hava değişimleri, yangın, ev kazaları neden olacak durumlar yaşanabilir.
Bilinçaltında saklı kalmış korkularla yüzleşme ve rüyalara yansıması.
Olayları içsellestirme küskünlüklerin yaşanması
Değer duygularını (alma-verme) sorgulamaya
eylemsizliğe, yargılamaya
ya hep ya hiç yasasını yaşamamıza neden olacak durumlar yaşamamıza neden olabilir.

Etkilerini bir hafta öncesi ve sonrası yoğun hissedeceğiz.En çok etkilenecek burçlar Boğa, Aslan, Akrep ve Saka(Kova)burçları olacak. Özellikle 2-12 aralığında burç dereceleri olanlar etkiyi daha yoğun hissedecekler.

Dolunay biraz değil fazla zorlayıcı..Yaşattığı etkileri krizlerle beraber dönüşümü zorunlu hale getirecektir. Pek tabi natal haritlarımızda olumlu/olumsuz yansıyabilir .Sabitlerin güçlü gezegen yerleşimleri, Uranüs'ün sarsıcı etkisi Satürn'ün sınamaları karmik hakedişleri yaşamamıza neden olacak . Bu dönem içsel anlmda kendinize dönüp şifa çalışmları, ruhsal spiritüel alana dönme ,regresyon terapi ,danışmanlık alma ,geçmiş sorunlu size yük alan bağlarınızı koparma çalışmalar yapabilirsiniz.
Mayısın ilk haftası kavgalardn kargaşalardan uzak durup yaşantımızda kriz yaratacak olaylara farkındalıkla yaklaşırsak üstesinden gelmemiz daha kolay olacaktır.
Dönüşüm enerjisinin hayrımıza bütünümüze şekillenmesi dileğiyle
*LİLİTH*U



AOh14GhM5WWcnrZ-gSa0rtt2EhuKIXdzUpvACVoIm6p2p5U=s40
YanıtlaYönlendir
 

düşünen ve inanan

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Şub 2013
Mesajlar
702
Tepkime puanı
1,221
Malesef yırtamadılar 😀 Akrebin iki yönetici gezegeni var. Biri Mars diğeri Plüto. Mars Koç'un da yöneticiliğini yapmakta. Bu demek oluyor ki etki altında. Üstelik Mars 11 Haziran' a kadar Yengeç burcunda zararda yerlesimde dolunay Koçların 8.evini etkiliyor. Yani Akrebin evi her şekilde etki altında ☺
Demeyin demeyin :)) biz zaten kendimize zararız. Bir kere de bizi es geçsin. 😂
 

Dracolia

Moderator
Katılım
16 May 2015
Mesajlar
114
Tepkime puanı
127
Toplam etkisi ne kadar sürecek bu dolunayın, gelecek dolunaya kadar mı acaba?
 
4

43887

Toplam etkisi ne kadar sürecek bu dolunayın, gelecek dolunaya kadar mı acaba?
Mayısın 10'a kadar ağır enerjiler devam eder. Sonra hafifleyecek. Etkileri Kasım 2021 Boğa/Akrep tutulmasında nüksedebilir. Yaşanılanların daha ağır etkilerini yaşayabilirsiniz. Dolunayda yaşadıklarınzı gözlemleyin benzeri deneyimlerle karşılaşmanız olası.
 

BeLLa91

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Kas 2010
Mesajlar
890
Tepkime puanı
268
İş
Asistan, öğrenci
Neyseki plüton retroya denk geldi de etkilerini biraz yatıştırdı. Ölürdük yemin ederim 😃
 
Üst