"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

25.11.2012 İzmir Gizlimabet Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal antrenmandan çıkışta direk olarak geleceğim, beni de elimdeki mavi spor çantadan tanıyabilirsiniz :)

Buluşmaya gelecek arkadaşlarımız aşağıda belirttiğim numaradan arayarak geldiklerini haber verebilirler. Böylece gelen arkadaşlarımız ile rahatlıkla buluşabiliriz. Toplantı için geldiğinizi bildiriniz ve bizde sizi kolayca bulalım. Sevgi ve Işıkla...
0531 692 4070

İzmir'de Gizlimabet buluşması gerçekleştireceğiz. Saat kulesinin önünde saat 13:00 da buluşacağız. Buluşmamıza gelecek arkadaşlar Yule'ye özel mesaj atabilirler. Boynumda Horus'un gözü ( Ra'nın gözü olarak da bilinir) dövmesi var, kolaylıkla tanıyabilirsiniz. Ben mekanları bilmediğim için grup toplandıktan sonra uygun bir yere gideriz.

Tarih: 25/11/2012 pazar günü:
saat: 13:00
yer: Saat kulesinin önü.

Güncelleme.

Sevgiler... :)

Güzel bir İzmir buluşması olacağa benziyor. Bende gelebilmek istesem de koşullar uygun değildi. Umarım giden herkes için güzel bir gün olur. :)

Bende özel sebeplerden dolayı gelemedim buluşmaya ama gidemediğim için çok üzgünüm. Bir başka sefere inşallah. Belki bu sefer İzmir'de sevgili urum ile yule güzel bir konuda seminer düzenlerler.

Umarim bizimlede paylasirlar bu güzel günü?? Mesela neler yaptiklarini,nerelerde gezdiklerini,ayy cok merak ediyorum,kac kisi bulustular acaba?? Neden almanyada yasayan arkadaslarla bizde bir gün yapmiyoruz??? Gercekten güzel olur.:party:

Sadece şunu diyeyim gelemeyenler çok şey kaçırdınız :) Çok güzel bir gündü herkese teşekkürler ;)

Yani ''gelemediğimize'' üzülürken bir de çok şey kaçırdığımıza üzülelim yani ? Teşekkürler cibabu :)

ALLAHIMA şükürler olsun izmir buluşması nasip oldu ve huzurluyum orada bulunan arkadaşlarım evlatlarımla bire bir görüşmek kısmet oldu gelmeğe üşenen arkadaşlar ise çok şey kaçırmış oldular sn urumu sn yuleyi ve sn ismini şuan unuttuğum bayan evlatları tanımak karşılışlı görüş alışveriş yapmak beni fazlasıyla mutlu etti hepsini buradan ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varlar iyiki sitedeyim iyiki onlarla tanıştım saygılarımla hepinizi sevgiyle kucaklıyorum hayırlı akşamlar dilerim:hurray:

lütfen anlatmayın.
üzülüyorum.
bari videoya çekip 5 dakikalıgına paylaşsaydık.
gelenlere maşallah gelemeyenlere inşallah gibi olmuş yani.

orada olmayı çok istedim.o sabah uyandığımda ilk aklıma gelen ''bugün izmir buluşması var'' cümlesiydi lakin kocaelideyim benim için uzun bir yol imkan olmadı.inşallah yakın illerde bir buluşma düzenlenir ve arkadaşlarla tanışma şansı bulurum.iyi formlar sevgiyle kalın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri