"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2022 parapsikoloji eğitimlerim başlıyor

www.bilgimabedi.com sitesinde istediğiniz eğitim için kayıt olabilirsiniz.
Öyleyse istediğim eğitimi sepete ekleyip satın alacağım. Sonrasında Online zamanı mı belirleneck, yoksa mevcut içeriği ben mi yalnız öğreneceğim. Rune eğitimi için 6 ay söz konusu ise bu tek aldığım ürün 6 ay'ı mı kapsıyor? Kusura bakmayın, anlayamadım tam olarak. İlgili site ile iletişime geçip bu soruları oraya mı sorayım? Teşekkürler.

Öyleyse istediğim eğitimi sepete ekleyip satın alacağım. Sonrasında Online zamanı mı belirleneck, yoksa mevcut içeriği ben mi yalnız öğreneceğim. Rune eğitimi için 6 ay söz konusu ise bu tek aldığım ürün 6 ay'ı mı kapsıyor? Kusura bakmayın, anlayamadım tam olarak. İlgili site ile iletişime geçip bu soruları oraya mı sorayım? Teşekkürler.
Burdan da cevaplarım.
eğitim ücreti aylık. 6 ay sürecek
Her bir modül İçin ayrı ödeme yapılacak.
eğitim satın alımları tamamlanınca grup belli olacak. Grup tamamlandığında eğitim Başlangıç zamanı belirlenecek. Eğitim satın alma işlemi Öğrenci alanını açıyor. Canlı yayınlar, eğitim videoları, dökümanlar sertifikalar hepsi tek alan da yönetiliyor. Grup oluşmadan aktif olmuyor. Bilgimabedi sitesinde telefon numarası da bulunuyor. Arayarak da bilgi alabilirsiniz

Burdan da cevaplarım.
eğitim ücreti aylık. 6 ay sürecek
Her bir modül İçin ayrı ödeme yapılacak.
eğitim satın alımları tamamlanınca grup belli olacak. Grup tamamlandığında eğitim Başlangıç zamanı belirlenecek. Eğitim satın alma işlemi Öğrenci alanını açıyor. Canlı yayınlar, eğitim videoları, dökümanlar sertifikalar hepsi tek alan da yönetiliyor. Grup oluşmadan aktif olmuyor. Bilgimabedi sitesinde telefon numarası da bulunuyor. Arayarak da bilgi alabilirsiniz
Teşekkürler.

10 Şubat rune okuma ve bağlama eğitimi için son kayıt günü. 12 şubatta eğitime başlıyoruz.

Havvas eğitimi 13 şubata başlıyor. Son kayıtlar ilgilenenler için son duyurudur.

ezoterik şifa, su-jok eğitimleri kağıtları dolmuştur.

astral seyahat ve tarot eğitimi videolu eğitimlerdir. İstendiği zaman eğitmelere başlanabilir.

Geri