"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2017 LYS sınavı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ulas149
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ulas149

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malumunuz lys çok yakında bu hafta ilk sınav başlıyor gelecek hafta da ikinci sınav var. Ben adaylardan biriyim benim gibi girenlerde vardır forumda hepinizin dualarını bekliyoruz :) ayrıca sınav öncesinde bildiğiniz etkili bir dua veya uygulama varsa paylaşırsanız çok memnun olurum.
 
Tavsiyem kesinlikle sakin olun ve hergün ki gibi olun. Hergün kahvaltıda bal yiyorsanız onu kesmeyin, hergün biryere minibüs, otobüs ile gidiyorsanız öyle devam edin, taksiye binmeyin. Stres her zaman zarardır. Şöyle düşünün evet iyi bir derece yaparsanız güzel olacak ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Çağ açıp çağ kapanmıyor önünüze bakıp devam edersiniz.. Umarım LYS güzel geçer sizin için :)
İkinci tavsiyem ise bu sınav sonrası tavsiyemdir. Maaşı iyi diye sevmediğiniz bir meslek yapmayın. Yaptığınız işte hep en iyi olmayı deneyin. Felsefe veya arkeoloji vb. okumak istiyorsunuz diyelim, atanma yok diye gidip zorla tıpı, mühendisliği okumayın. Eğer mesela iyi bir felsefeci olursanız severseniz gerçekten kapılar önünüze açılır.
Unutmayın kendi şansınızı kendiniz yaratırsınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst