"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2000 Yıl Sonraki İnsan Vücudu

2000 Yıl Sonraki İnsan Vücudu

Los Angeles Üniversitesi'nin yapmış olduğu bir araştırmaya göre iklim şartları yüzünden 2000 yıl sonra insan vücudunun değişeceğini bildirildi.

2000 yıl sonra küresel ısınma sonucunda saçlar ve tüyler olmayacak, akciğer ve karaciğer olabildiğince büyüyecek, fakat bütün bunların hepsi yediğimiz yiyecekler sonucunda değil, psikiyatrik sorunlar yüzünden gerçekleşecek.

Daha fazla bilgi bulamadım. Bulan olursa paylaşsın neden ve niçinleriyle...

• Beğendim
Tepkiler: dgo
Ekli dosyayı görüntüle 1419

Genler üzerine yapılan araştırmalardan çarpıcı sonuçlar çıktı.. 1 milyon yıl sonra iste insanlar böyle olacak..

Uzmanlar, canlıların geçmişini araştırmak için artık yalnızca fosillerle yetinmiyor. DNAdaki başdöndürücü gelişmeleri de araştırmalarına dahil ediyor; bugün yaşayan akraba türlerin DNA'larından yararlanıyor. Bugüne kadar insanlık tarihi ile ilgili yapılan araştırmalarda da insan DNA'sının derinlerine inildi. Sonunda bilim adamları aynı görüşte birleşti.Hatta rakamlara göre on binlerce yıllık geçmişiyle insanlığın katedecek daha çok yolu var.

Tüm bu araştırmaları biraraya getiren Chicago Üniversitesi uzmanları Avrupalı, Afrikalı ve Asyalılar'dan alınan 250 gen üzerinde inceleme yaptı. Son 10 bin yıl içinde insanın genetik diziliminde önemli değişiklikler olduğunu belirledi. Uzmanlara göre l milyon yıl içinde tufan olmazsa, dünyaya dev bir astroid çarpmazsa veya nükleer savaş gibi toplu bir yıkım olmazsa insanlar giderek birbirlerine benzeyecek. Tek bir dil konuşulacak. Beden gücünün yerini, beyin gücü alacağı için kollar ve bacaklar küçülecek ancak kafa büyüyecek.

Gözler ise insan daha çok "Evcilleşeceği ve medenileşeceği" için daha da büyüyecek. Ten renkleri arasında bir fark kalmayacak. Değişen sadece insan bedeni olmayacak. Çevre, iklim, beslenme alışkanlıkları, solunan hava, yaşanan evler de dönüşecek. Tüm bunlar gelecekteki "İnsan"ı belirleyecek.

Alıntıdır.

Evrimin işleyişine laf etmek gibi olmasın ama bu kadar tipsiz birşeyi kabullenemiyorum..( en üstte ki konuda ki resim )

Yiyecekler sonuncunda değil psikiyatrik sorunlar üzerinden gerçekleşecek derken ?

Biz iğrenç geliyor çünkü alışık olduğumuz bir görüntü olmadığı için. Ama belki onlar da bizim görüntümüz için aynılarını düşünecekler. Hem güzel yanları da var bayanlar, yüzücüler ve dansçılar için. Kıl tüy olmayacakmış. :)

Yok ben bu tipsiz bedeni kabul edemem. Foton kuşağına geçince 'ışık beden' olacağız denir. Yıllardır bu hayal ile yaşıyorum. Yapmayın lütfen bilim adamları !

2000 yıl sonraki çılgın teoriler...
Bir üniversite dikkat çekmek için bu kadar mı düşerin, resmidir bu tablo.
Bizi ne hale sokmuşlar, puh olsun.

Harcadıkları paraya yazık, bana verselerdi.
Dünyanın ömrü bile daha kısa hesaplanıyor bilmem farkında mısınız?

Ayrıca Allah bizleri en güzle surette yarattığını Kuran da beyan ediyor.
Bu şekilde bir mutasyon insan ırkının bütününe hamledilemez.

Müslüman olanlar derin bir nefes alabilirler. ?

Geri