KillerHarpooN
Kayıtlı Üye
Ben boynumda hocanın yazmış olduğu muskayı ve yemen zırhı hilye-i şerifi taşıyorum..İkisini birlikte takmanın bir sakıncası var mı?
cevabınız için teşekkür ederim...Çok özür dilerim ama Ben insanların neden bu kadar ayrıntıya takıldıklarını anlamıyorum şöyle düşünün bir duayı okuduktan sonra diğerinide okumuyormusunuz sonuçta her şeyin yararı başka bence hiç düşünmeyin sadece olumlu enerjisini geleceğine odaklanınama şunu da unutmayın eğer bilmediğiniz bir hoca yazdıysa mutlaka camide bir hocaya okutun biz neler gördük arapça reçete tarifi yazan vicdansızlar bile var
bizim ülkede de yok yok maşallahÇok özür dilerim ama Ben insanların neden bu kadar ayrıntıya takıldıklarını anlamıyorum şöyle düşünün bir duayı okuduktan sonra diğerinide okumuyormusunuz sonuçta her şeyin yararı başka bence hiç düşünmeyin sadece olumlu enerjisini geleceğine odaklanınama şunu da unutmayın eğer bilmediğiniz bir hoca yazdıysa mutlaka camide bir hocaya okutun biz neler gördük arapça reçete tarifi yazan vicdansızlar bile var
nedenki?...bizim ülkede de yok yok maşallahdüşünsene açıyormuş bomboş kağıtlar
o değil de KillerHarpooN her insan muska taşıyamaz en azından ben taşıyamamyastığıma koyarım taşıyamam gibi mecbur kalmadıkça.
Her ortamda dua etmek mümkün olmuyo..Allah'ın ayetlerini yanında taşımanın faydası vardır...Muska Taşımaya Ne Gerek varki ?. Allah'a Dua Et.Bir Tane Muska Yazdırıp Koruncam Diye.Allah'a Dua Et Nas Ayeter Kurs Oku
![]()