2 Seferdir başıma değişik olaylar geliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

roothoaxvir

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba Kısacası Ben 20 yaşında Üniversitenin parasını çıkarmak çalışan kendi halinde bir insanım.1 Yıldır biraz borcum var 5-6 bin tl kadar Bunun için annemden yardım istedim İlk başta bana bir miktar para verdi fakat verdikten sonra başıma bir olay geldi ve aldığım parayı oraya vermek zorunda kaldım.daha sonra Dün de para istedim yine aynı miktarda para verdi.bundan 2 saat önce arabayla giderken ufak çapta bir kaza oldu yine elimden okadar para çıktı.Bu olaylar yaşanmadan 2-3 gün önce araba ve trenlerle ilgili çok değişik rüyalar gördüm Ölümlü kazalar vardı.yani annemden ne zaman para alsam bir kötü hadise başıma geliyor.Bu sorunun cevabını bir türlü bulamadım.Sizce ne olabilir raslantı diyemiyorum ben ?

2 defa olmuş bir şey bana tesadüf gibi geldi bir kaç kez daha dene yine aynı aksilikler olursa düşünmek lazım .Belki parayı isteyerek gönlünden vermemiş olabilir bu da başına kötü şeylere sebep vermiş olabilir ama anne bu neden isteyerek vermesin .

Zaten 2 kere olmuş, nedenini nasılını bırakında, 3. Sefer olmadan pes edin bence... bir çözüm olur ez azından. Şu yada bu şekilde siz o parayı gereken yere ulaştıracak el değilsiniz, yanınızda bir kişiyi daha götürün, sisteme ek etken koyum anneniz yada arkadaşınız olabilir. Bazen böyle engellerle yada ısrarcı tesadüflerle karşılaşılabilir. Ayni şeyi tekrar tekrar deneyip farklı sonuç almayı umut etmeyin, sisteme uygun farklı bir yol deneyin farklı kişilerle ve farklı istikametlerden,

Annem kendisi teklif etti para vermeyi zaten.Kusura bakmayın ama bu 2.olay değil 3.olay bundan önce birde ameliyatlık mevzum var komik gibi gelicek ama gerçekten doğru buseferde ben anneme para verdim.Boğaziçi enfeksiyonum oldu 3 gün hastanede yattım.şimdi hatırladım.galiba kötü bir enerji ve nazar tarzı birşeyler olabilirmi ?

Benim anladığım olay şu, A dan B ye ulaşmaya çalışıyorsunuz, ama isterse 5. Sefer olsun fark etmez her seferinde bir engel çıkıyor ve olmuyor.
Buyüzden denklemde olmayan bir etkeni ekleyin, anneniz denklemde zaten varsa baska bir kişi yada yol olabilir.
Her seferinde ayni şeyi yapıp bu sefer farklı olucak demeyin, sistem izin vermiyor diye düşünün alternatif yollar ve olaylar çözüm olabilir...

Benim anladığım olay şu, A dan B ye ulaşmaya çalışıyorsunuz, ama isterse 5. Sefer olsun fark etmez her seferinde bir engel çıkıyor ve olmuyor.
Buyüzden denklemde olmayan bir etkeni ekleyin, anneniz denklemde zaten varsa baska bir kişi yada yol olabilir.
Her seferinde ayni şeyi yapıp bu sefer farklı olucak demeyin, sistem izin vermiyor diye düşünün alternatif yollar ve olaylar çözüm olabilir...
anladım hocam dediklerinizi uyguluyacağım.farklı şeyler olursa yine yazıcam buraya

Bı borç anneninizin haram sayacağı ya da kabul etmeyeceği bir borç için Ödenecek olabilir mi. Anne kalbi o kadar özel bir şekilde işliyor ki gönlünün el vermediği Şeyler bazen sevdiklerinin hayatında değişik durumlara sebep oluyor. Nazar çok büyük bir etmendir fakat nazar o kadar büyük bir sorundur ki sadece bir kaç defa olan bir para durumunu etkilemez.

İki kez gerçekleştiği için rastlantıda olabilir.Annenizden aldığınız o parayı (her ne için kullanıyorsanız),o amaç için kullanmamanız gerek belki..belki akabindeki bu olaylar bir mesaj size.
Bir diğer aklıma gelende;acaba anneniz size bu parayı temin ederken kendisi zor durumdamı kalıyor da yansıması böyle mi oluyor?Hepsi birer tahmin ve olasılık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri