"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2 Boyutlu Dünya ile 3. boyutu anlamamız adına.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dexter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dexter

Elit Üye
Eğlenceli bir video ve birçok şeyi farkedebileceğimize eminim.

"Bizi en çok korkutan şey, aynı zamanda en çok heyecanlandıran şey " :)

[video=youtube;X6EbIlxn_rE]http://www.youtube.com/watch?v=X6EbIlxn_rE[/video]

izledim,güzel bir çizgi belgesel tarzında yapılmış. acaba 4 boyutlu varlıklar da bizi böyle mi görüyor?

izledim,güzel bir çizgi belgesel tarzında yapılmış. acaba 4 boyutlu varlıklar da bizi böyle mi görüyor?

Videodaki gibi 2. boyuttaki dünya bizim dünyamız olursa eğer, bir üstümüzdeki de bahsettiğiniz boyut olacaktır. Bizden farklı olduklarını, hareket alanlarının daha farklı ve çeşitli olduğunu bildiğimize göre, 4. boyuttaki varlıklarında bizi böyle görmesi muhtemeldir.
Örneğin; İzlediğiniz çizgi belgeseldeki dünyayı bizim dünyamız varsayarsak, bizler sağ-sol-ön-arka hareket edebilirken, 4. boyuttaki varlıkların ışık hızına yakın bir hızla hareket ettiklerini biliyoruz. O halde; 4. boyuttaki varlıklarda videoya göre, bizim hareket alanımızdan farklı olarak, üst ve alt hareketleri de gerçekleştirebiliyorlardır.

aslında söylediklerinizin üzerine çılgınca bir teori ekleyebilirim :) .. bence dünyamızda yani 3 boyutlu dünyamızda 4. boyutu algılayıp bunun sağladığı yetileri kullananlar var...

Gerçekten güzel bir çalışma. "Tavşan Deliğinden Aşağı". Bir kaç saatinizi ayırıp izlemenizi tavsiye ederim. :)

aslında söylediklerinizin üzerine çılgınca bir teori ekleyebilirim :) .. bence dünyamızda yani 3 boyutlu dünyamızda 4. boyutu algılayıp bunun sağladığı yetileri kullananlar var...

Evet, videodaki anlatımda da tam olarak bundan bahsediyor, boyutun aşılabileceğinden fakat bizlerin hep bir korku ile, yasaklar ile uzak tutulduğumuzdan bahsediyor.

çok heyecanlı yaa :) mesela ben bunun sağaldığı en büyük yetenek olarak ışınlanmayı söyleyebilirim.çok büyük avantaj sağlardı.Şimdi herkes : " egosunu tatmin etmek için istiyor bunu " diyebilir ama düşüncem : " bunu kullanarak gördüğüm her kötüyü yola getirebilir ve her kötülüğün cezasını verebilirdim " diye düşünüyorum :)

mana göre 4. boyut uzay 5. boyut zaman uzaydan kastım yer ve mekanda istediği gibi haraket edebilme bir anda dünyanın diğer ucunda bir yanda pariste bir yanda özgürlük anıtında bulunabilmek gibi

Geri