17 martta ne olacak ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baysal01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 mart değil 20 mart diye biliyorum. Normal güneş tutulması yaşanacak. Büyük ihtimal izmir de de deprem olabilir. İnşallah olmaz Allah bizi korusun.

Bu tür tutulmalar sonrasında enerji çıkışları değişiyor kasılıyor yeryüzünde.Fayları da tetiklediğinden depremler oluyor.20 Martta bir tutulma var evet.Sanırım 99 deprepinden 6 gün evvel bir tutulma vardı.

Ne merkürler geriledi,ne tutulmalar oldu.Dolunayda dikkat et,yeniayda başlangıç yap.Hayırlısı..Biraz biraz ezberledik galiba:)
Evet 99 depreminden önce bi tutulma yaşanmıştı.Dergilerden biri tutulmayı izleyebilmemiz için siyah karbon kâğıdı gibi birşey hediye etmişti.Gökyüzüne kaldırarak gözüme tutatarak baktığımı hatırlıyorum.Havayı kasvet verici bir karartı almıştı.

O zaman mabet olarak Ateş Ulusuna ne zaman saldıracağımızı artık biliyoruz.

Hazar, bu sözüne ben en az bi hafta gülerim :D

Harry potter esprilerinden sonra şimdide avatar a gönderme :D
Bu siteyi sevmemim bir nedenine birbirimizin dilinden anlamız, başka yerde desem kimse anlamaz ...

99 depremi ve tutulma arasında bağlantı kuran arkadaşlar çok sağolun yani :D 17 martta ömrümden ömür gider artık

Birden bire kılmadığım namazlar aklıma geldi yusufların etkisi tartışılmaz derecede başarılı gerçekten

Bende bu konuda meraktayım.Geçenlerde ilginç bir rüya gördüm.Rüyamda böyle bir gök olayı oluyordu.Üstüne haberlerde bu 17 mart olayını gördüm.Umarım kötü bişi olmaz.

İlla depremi düşünmeyelim ama son dönemde yaşanan jupiterin Aslan burcuna geçişi ve Uranüs Plüto karesinin sonucunda oluşacak olan güneş tutulmasında deprem etkisi dillendirmek istemesemde var. Ancak tutulma haritası çıkarıp etkilenecek bölge belirlenmelidir. Kafamızdan şu şehir olur bu ülkedir diyemeyiz. Öte yandan tutulan şey güneş, hayatınızdaki temel ve karakteristik öğelerde değişimler söz konusu olacaktır, yine bunların olumlu ve olumsuz sonuçları, ne ile ilgili oldukları tutulmanın size özel yorumundan elde edilmektedir.

Kehanetlere yazmıştım.Nüfusta kayıplar olacak bir yerde.Hissiyatımda da sürekli bir şey bekliyor gibiyim.Umarım yanılmışımdır. Ülkemizde beklenen yerler doğu -marmara ve akdenizde süpriz çıkabilir görünüyor .Isparta Antalya kısmında.
Kötüye yormayalım iniallah üzücü şeyler yaşanmaz.

İnşAllah kötü bi şey olmaz özellikle bir yorumda İzmir'den bahsedilmiş endişelendim doğrusu ailem şu an orada. İnşAllah o gün bizi üzecek bir sorun çıkmaz.

Yorumda tutulmanın İzmirden izlenebileceği yazıyordu yanılmıyorsam.O tarafta bir tehlike olmadığını biliyorum.
Deprem inanılmaz varlık sarsıcı bir his.Şahsen 7 yi yaşamış biri olarak teslimiyet duygusunu tadıyor insan.Bunlara doğa olayımı kadermi cezamı oyun mu deriz bilmiyorum.Dileğimiz ölümde olsa güzel olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri