"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

10 kişiden 7sinde kabul olmuş.resime besmele

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deli_i
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deli_i

Kayıtlı Üye
[FONT=times new roman, times, serif]sevdiğinin resmini eline alıp 21 besmele çekip üflüyorsun ALLAHım ......olma .....dogma kulun......senden sonra bana hayrıyla geri dönsün denir.61 gün devam edilir.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]paylasan bır arkadasın soylemıdır.kendisininki olmus ve 3 kişinin daha.gecen birine denk geldim oda bunu yapmıs ve olmus.mutlak ama mutlak bir şekilde aramıs dönermiş birşey olurmus yani.ben yaptımmı yaptım ama dogrusu 4 gun devam etdim dogrudur 4.gun benı aradı ama öylesine aşk mesk mevzu bahıs degıl nasıl falan demek içinmiş.paylaşmak istedim hiçbir tehlikesi yok gunahıda bence besmele cekıyorsun sonucda.deneyen olursa sonuclarını yazsın ıkı gun once bende basladım yenıden[/FONT]

paylaşımın için teşekkür ederim.Deneyeceğim ama 61 gün çok uzun insan unutur her gün gibime geliyor.

tamam tesekkür ederim;)
bunu platonik olarak hoslandigimiz birinede yapabiliyor muyuz?
dogru anladiysam eger hayriyla gelsin dememiz gerekiyor yani eger bizim icin hayirsizsa gelmiycek mi??

tamam tesekkür ederim;)
bunu platonik olarak hoslandigimiz birinede yapabiliyor muyuz?
dogru anladiysam eger hayriyla gelsin dememiz gerekiyor yani eger bizim icin hayirsizsa gelmiycek mi??
bildiğim kadarı ile platonik olarak olsa bile yapılabilir
sen duanı et canım inanarak yap bunu hayırsızsa zaten boşver hayırlısıysa olsun .

ben de şunu merak ettim belki soru sama gelicek ama ne yapalım uygulamayı yapmışken tam yapalım endişesiyle soruyoruz

onun sadece anne adını biliyorum bu durumda ben "adem den olma, Ayşe den doğma" mı diyeceğim? Doğru anladım mı? onay verirseniz başlıcam hemen buna da :)

Sadece anne ismi yeterlidir...önemli olan okişiyi kafanda canlandirabilmek Ve enerjiyi ona yükleyebilmek..

Geri