Yazını baştan sona kadar, tek tek harflere dikkat ederek okuduğumu söylemek istiyorum. Çok zor bir dönemi yaşamışsın ve yaşadığın üzüntüler, senin kendi içerinde yaşadığın bir mutsuzluk ve isteksizliğe itmiş seni. Fakat yaşadığın bu zamanlar aslında büyük bir sınayış zamanları. Sen kimsin? Ne için yaşıyorsun? Bunları bilmen gerekiyor. Kendi içerinde bir çelişkide olduğunu hissettim ben. Ne kendini başarısız biri olarak görüyorsun, nede büyük adımlar atıp bu yolda yürüyebilecek kadar cesaretli. Bayan mısın? hiç bilmiyorum ama tahminim erkek olduğun yönünde. 7 yaşında babamı kaybettim, ardından annemin beni ve kardeşimi bırakıp gitmesini seyrettim adeta. Yaşadığım çocukluk, ve senin yaşadığın aşağılanma durumlarını bende yaşadım. İnan çok iğrenç, bir insanın geleceğe dair hevesini, hayallerini kıran noktalar. Ama ben onca yaşadığım kötü olaylara karşı ne yapıyorum biliyor musun? Sadece gülümsüyorum. İnan sadece gülümsüyorum. Çünkü biliyorum ki ben gülümsediğim kadar vardır hayat. Ben mutlu olduğum kadar yardımcı olacaktır zaman. Bu yazıları yazarken nasıl kendine güvenip düşünceleri dile getirdiysen, geleceğine dair de adımlar atıp bu yolda yürüyebilirsin. ALLAH'a inancını ve dualar ettiğini söylemişsin. Fakat şunu söylemek istiyorum ki, sen ne kadar dua edersen et, unutmamalısın ki, duaların güzel olabilir ama bu duaları ALLAH'tan sonra gerçekleştirecek olan kişi sensin. Çalışmayı, kendi ayaklarının üzerinde durmayı ve maddi yönden yükseliş yaşamaya çalıştığın anlar oldu mu? Sana güzel bir anımı anlatmak istiyorum. Biraz yazım uzun oldu ama affına sığınıyorum
Okur musun hiç bilmiyorum ama, yine de yazmak istiyorum.
7 yaşındayken hava sıcak mı sıcak. Ailem evde yok ve ben ailemin beni yetiştirdiği terbiye ile büyümüş bir insanım. O sıcak havaya rağmen çekinmeyi, utanmayı bırakıp bir bardak su isteyemedim. Arkadaşımın bahçesinde bir taşın üzerine otururken, ALLAH' ım, ne olur şuradan bir 50 kuruş çıksın da, gidip kendime meybuz alayım diye dua ediyordum. ( o zamanlar meybuz vardı bilirsiniz )
Tabi bu dua'yı ettikten sonra, öyle oturup boş boş beklemedim tabi ki. ALLAH bana yardım ederse eder demedim. Önce kendime inandım. Daha sonra ayağa kalktım ve ayağımla toğrağı incelemeye başladım. İnan, bir kaç saniye sonra meybuz alacak kadar, tam yetecek kadar para buldum
O zamanlar çocuktum, haram, günah nedir bilmiyordum. ALLAH çocukluğumdan olsa gerek bana yardım etmişti. Fakat artık büyüdüm ve neyin ne olduğunu biliyorum. Tabi ki haram paraya dokunmuyor ve günah işlememeye özen gösteriyor. Demek istediğim şu ki ;
Sen istediğin kadar vardır her şey. Önce kalbinde hissetmeli, daha sonra hazırım ben diyerek adımlarını atmalısın
Herşey gönlünce olsun, sevgilerimle...

7 yaşındayken hava sıcak mı sıcak. Ailem evde yok ve ben ailemin beni yetiştirdiği terbiye ile büyümüş bir insanım. O sıcak havaya rağmen çekinmeyi, utanmayı bırakıp bir bardak su isteyemedim. Arkadaşımın bahçesinde bir taşın üzerine otururken, ALLAH' ım, ne olur şuradan bir 50 kuruş çıksın da, gidip kendime meybuz alayım diye dua ediyordum. ( o zamanlar meybuz vardı bilirsiniz )

Sen istediğin kadar vardır her şey. Önce kalbinde hissetmeli, daha sonra hazırım ben diyerek adımlarını atmalısın

Herşey gönlünce olsun, sevgilerimle...