"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

[1] Kaliteli Frekans Videoları [Anti-Depresyon, Pozitif Enerji+]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Talahu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Talahu

Kayıtlı Üye
YouTube'da bulabildiğim en kaliteli frekans videolarını sizin için derledim.

[[[Sapien Medicine]]]

Depresyon Karşıtı Frekans

Pozitif Enerji Frekansı

Negatif Enerji Temizleme Frekansı

Negatif Varlık Karşıtı Frekans

[Bilinçaltı] Kısıtlayıcı İnançları Temizleme Frekansı

Ruhsal Yolculuk kanalı var bir de.Orayı tavsiye ederim..
Bu frekanslardan fayda gören var mı gerçekten ?
7 kişilik bir grup üzerinde denemeler yaptık ve herkes faydasını gördü. Videoların altındaki yorumlar gerçektir, inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
4 konu içinde verilen kanallar kalite durumuna göre listelenmiştir. En kalitelisi olan Sapien Medicine videolarından başlamanızı tavsiye ederim. Günlük farklı kanallardan 5-10+ frekanslar deniyoruz ve bunlar en iyileri. Bulacağınız çoğu kanalın frekansları ya çalıntıdır ya da izlenme amaçlı uydurmadır. Genellikle süresi 5-10 saat olan videolardan uzak durmaya çalışın. İzlenme sayısı 1M+ olan videoların da bir kısmından uzak durmaya çalışın. Çünkü negatif gruplar tarafından düzenleme/bozulma içeriyorlar. Son iki cümle tavsiyedir, elbette iyi olanları da mevcuttur. İyi forumlar... :LOL:

Son düzenleme:
Bir grup üzerinde denedim. 7 kişi çevrede kullandık ve herkes faydasını gördü. Videoların altındaki yorumlar gerçektir, inceleyebilirsiniz.
(1-10 saatlik olan, izlenme amaçlı çalıntı frekans videolarından değiller.)
İngilizcem yok gibi bişey. O yüzden okuyamıyorum.Teşekkür ederim

Yeni konularda sadece dinleyene değil, çevresindeki insanlara da etki edecek videolar gelecektir. Örneğin artırılmış sevgi frekansları. 1 videoyu ise uyarı belirterek ekleyeceğim. Çünkü denenmiştir ve zannedildiğinden daha etkili sonuçlar vermektedir. Kurtulması zor olmuştu fakat deneklerden biri de ben olduğum için (;):cry:) bu sorunu da çözen bir video ile beraber paylaşılacaktır.

Geri