dynamic apnea
Kayıtlı Üye
Benim geliş biraz ihtimale kaldı... Trabzon-FB maçı şok bir sonuçla bitti 0-1den maç 3-1 e geldi... Olayla ne ilgisi var demeyin anlayan anladı... 

Dur bakalım Kontejyan. Güneş bir doğsun da..Benim geliş biraz ihtimale kaldı... Trabzon-FB maçı şok bir sonuçla bitti 0-1den maç 3-1 e geldi... Olayla ne ilgisi var demeyin anlayan anladı...![]()
Bu sefer çok daha ilginç bir hipnoz denenebilir. Fısıltıları duyman lazım bu sefer, yoksa o demir ayna yerine sen geçebilirsin, kahkahaları da unutma. (Bu mesaj görmezden gelinebilir sayın üyeler :sifone: )Ben de orda olacağım elbette.![]()
![]()
Bu sefer çok daha ilginç bir hipnoz denenebilir. Fısıltıları duyman lazım bu sefer, yoksa o demir ayna yerine sen geçebilirsin, kahkahaları da unutma. (Bu mesaj görmezden gelinebilir sayın üyeler :sifone: )
Bu sefer çok daha ilginç bir hipnoz denenebilir. Fısıltıları duyman lazım bu sefer, yoksa o demir ayna yerine sen geçebilirsin, kahkahaları da unutma. (Bu mesaj görmezden gelinebilir sayın üyeler :sifone: )
Ülkemizin güzel şehirlerinden, üyelerimiz o güzellikleri Ankara'ya taşısınlar istiyoruz.
Sn. Mally, intihara kalkışmayınız, beyninizi kilitlemek zorunda kalmayalım.
Ülkemizin güzel şehirlerinden, üyelerimiz o güzellikleri Ankara'ya taşısınlar istiyoruz.
Hatırlatma yaa, zaten içim gidiyor yine gelemedim bugün önemli işlerim vardı... Antalya'da olmak zorundaydım... Aranızda olamayacagım... kalbim sizlerleson 17 saat 18 dk![]()
son 17 saat 18 dk![]()
yok canım ne nispeti:boxing_smiley: Nispet yapar gibiGelemiyorum işte gelemiyorum pff