"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

02/05/2010 ankara buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malesef katılamayacak kadar uzak bir yerde yaşıyorum, güzel zaman geçirdiğinizi düşünüyorum. :)

Kıskananları çatlatıyorsunuz demek Sevgili Dostlar, iyi de yapıyorsunuz, bende olsam böyle yapardım :D Neyse, İstanbul daki buluşmayı bekliyorum sabırla :)

Sn. Mally, turneye çıkarız, sponsor bulun yeter. ;)
Sn. İlayza, korkmak isteyen kedi görünce de korkar. :)
Sn. Voy, anlat anlat bitmez, zahmet etmeyin. :D

Kıskançlıgımdan çatladım kaç gündür yazmayayım yazmayayım dedim dayadamadım yahu... (keşke yanınızda olsaydım) neyse daha uzun günlerimiz var, hep beraber bir aileyiz yeniden birlikte olabiliriz bu kez bende olmak için tüm imkanları kullanıcam inşallah, yoksa çatlamak zor iş...

Kıskançlıgımdan çatladım kaç gündür yazmayayım yazmayayım dedim dayadamadım yahu... (keşke yanınızda olsaydım) neyse daha uzun günlerimiz var, hep beraber bir aileyiz yeniden birlikte olabiliriz bu kez bende olmak için tüm imkanları kullanıcam inşallah, yoksa çatlamak zor iş...
kıskançlıktan çatlatmak güzel brşey :D aslında ben siz ve yeşil çingene de gelirsiniz diye düşünmüştüm.. nasip olmadı ..bir dahakine ne inş.

Ben çok kısa kalabildim ama en azından tanıştığıma çok memnun oldum :) İnşallah İstanbul buluşması en kısa zamanda yapılır uzun uzun tanışma fırsatımız olur :)

Bühühü konunun kilitlenmesini talep ediyorum :D Az daha konuşursanız çat diye çatlayacağım vallahi :D Ah keşke o gün sınavım olmasaydı atlar otobüse gelirdim kesin :(

Nasıl isterseniz, ben de burada çatlamanın sınırındayım çünkü :D
Konu kilit. (biz çatlama krizimizi atlatana kadar :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri