"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

02/05/2010 ankara buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç gibi dağılırız ki acaba dönüş bileti alayım ona göre diyeceğim ama belli olmaz heralde.

evet izmir'de de etkinlik istiyoruz. üstelik baharda çok güzel olur buralar.. tatilde yapmış olursunuz..
Arkadaslar neden bukadar kendinizi dusunuyorsunuz yani Ankarada neden tatil yapilmasinki? :beta1:

Sirf insanlar rahatina düsgun vede 4-5 saatlik yola gidip gelmek istemediginden, uygun bahanler neden bulurarki!

Ankara-Izmir bile kacadirki enfazl 25 ytl?
ben neler vermezdim orada olmaya ama Ankara malesef yan kapida degil.

Yazin URUM ile tanismak isterdim ama anlasilan oda yazin mesgul olacakmis, Kadermi desek yoksa??

Arkadaslar neden bukadar kendinizi dusunuyorsunuz yani Ankarada neden tatil yapilmasinki? :beta1:

Sirf insanlar rahatina düsgun vede 4-5 saatlik yola gidip gelmek istemediginden, uygun bahanler neden bulurarki!

Ankara-Izmir bile kacadirki enfazl 25 ytl?
ben neler vermezdim orada olmaya ama Ankara malesef yan kapida degil.

Yazin URUM ile tanismak isterdim ama anlasilan oda yazin mesgul olacakmis, Kadermi desek yoksa??

Siz de Kelebekler Vadisine buyrun. Tanıtımı sitemizde yapılmıştı.

Buluşmaya katılacak herkese güzel paylaşımlar dilerim. Belki başka bir zamanda yapılacak toplantılarda ben de sizlerle tanışma zevkini tadabilirim. İyi eğlenceler.

Orda yaşadıklarınızı hayal bile edemiyorum kıskanmadım ama çatladıım.

Anlatsanıza neler yaptınız.

Neden kimse azda olsa yaşananları yazmıyor yoksa yaşadıklarınızı hatırlamıyor musunuz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri