"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

02/05/2010 ankara buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınavdan çıkıp gelsinler :D
Sabahtan değil mi sınav zaten. Gelirler kafalarını dağıtırlar, sınavcılara özel şifa veririz rahatlarlar. :D :D

Sınavdan çıkıp gelsinler :D
Sabahtan değil mi sınav zaten. Gelirler kafalarını dağıtırlar, sınavcılara özel şifa veririz rahatlarlar. :D :D

Bilseydim Ankaraya yazdırırdım sınav yerimi :( Ama en kısa zamanda Ankaraya geleceğim belki o zaman denk gelir bir buluşma.. Hatta bakanlıklardan birine kapağı bir atsam hep ordayım :D

İstanbula geldiğinizde bu iptal söz konusu olmaz umarım :(

Hadi arkadaşlar ya ankarada böyle bir fırsat varken kaçırmayın :(

İstanbul da yapılacak etkinliği sabırla bekliyorum (ve kıskanıyorum Ankara dakileri) :D

bende gelmeyi çok isterdim ama ankara ya gidemem bu pazar. İZMİR de bir tanışma toplantısı yapmayı düşünürmüsünüz ?

Ben bu etkinliğe kalkıp nerelerden geliyorum. Geleceğim kesinleşti, ben de oradayım. Eğer özellikle Ankaradakiler gelmezse, üzülürüz. Ayrıca dipnot olsun, Ankara'dan Çelik Ekip başvurusu yapanlar hele bir gelmesin, sadece üzülmem, sinir katsayalarım da artabilir. ;)

o gün Ankarada olup ekiple tanışmak için sonsuz olanaklar nelerdir sevgili evren.

gelmeyi ve bu ekiple tanışmayı çok istiyorum..ama işim gereği gelmem mümkün değil..ancak yazın ankaraya mutlaka gelip URUM üstadla tanışmak isterim...acaba o zaman mümkün olabilirmi üstad.kapın açıkmı.

Üzülerek bildiriyorum ki Ankara'da olacağınız tarihlerde Urum, Kelebekler Vadisinde yapılacak olan eğitim kampında eğitmen olaarak bulunacaktır.

Şu an hazırlıkları bitmek üzere olan bir eğitim projesi. Tamamlandığında tüm üyelerimize duyuru yapılacak.

evet izmir'de de etkinlik istiyoruz. üstelik baharda çok güzel olur buralar.. tatilde yapmış olursunuz..

Evet İzmir olursa bizde yakın illerden katılımda bulunabiliriz ve buna çok seviniriz.Bir hafta sonu İzmir buluşması kulağa gayet güzel geliyor bence. :)

size birşey sorabilirmiyim ne kadardır sure sonra bu ustalığa ulaştınız size imreniyorum inşallah bende ilerde sizin ustalığınıza erişebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri