Bende CBD yi tavsiye edicektim yok etmese bile bağışıklık sistemini kuvvetlendirir dicektim yanlış anlaşılır diye vazgeçmiştim.
Bende CBD yi tavsiye edicektim yok etmese bile bağışıklık sistemini kuvvetlendirir dicektim yanlış anlaşılır diye vazgeçmiştim.
Pofuduk Kartal (18.04.2018)
Ciddiden beni hüzünleten bir olay oldu seninki kolay kolay hüzünlenen biri değlim oysaki. Dualarım seninle dostum.
Bir insanın yüzü sadece emanettir. Asıl düşünceleri kendisinindir
Pofuduk Kartal (18.04.2018)
Allah sizlerden razı olsun sizlere iyi bir haber vermek isterim şuan ilaçlarım ile virüsü kanda temizledik ancak vücutta belli bölgelerde saklanıyorlar bu sebepten ilaçlarıma devam etmem gerekiyor Şuan testlerde negatifim bu iyi birşey inşAllah Rabbim vücudumdan komple atmayıda nasip eder duanızı eksik etmeyin bu kardeşinizden hepinize hürmetler selam ve dua ile...
Şuanki tedaviler ile maalesef bu hastalıktan kurtuluş yok Ben Rabbime sığındım Rabbim Kün fe yekun der ise herşey olur Rabbim yolundan şaştırmasın yaşım genç sizler benden çok daha tecrübelisinizdir her konuda inşAllah duanızda benide geçirin ...🌹
Vardır elbet bir sebep herşeyde hayırlısı böyleymiş diyorum 🌹
Konu *nefertiti* tarafından (24.04.2018 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmak yasaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)