Rüyada Akrep Görmek

kutsalay

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Mar 2011
Mesajlar
27
Tepkime puanı
7
Merhaba,

Bir yandan öğretmenlik bir yandan da doktora yapıyorum ve yoğun günler geçiriyorum. Bu yoğun günler arasında uzunca bir uyku uyumaya fırsat bulduğum dün gece, bir rüya gördüm.

Rüyamda küçük, sarı renk bir akrep vardı. Pek canlı değil gibiydi ama "Akrep burada ne arıyor" diye bir endişe de uyandırmıştı bende. Beni sokmuyordu ya da o anda bir zararı yoktu diye hatırlıyorum ama çok da net değil bu hatırladığım, çünkü uyandığımda bileğim kaşınıyordu ve belki bu kaşıntıyı zihnim bir böcek sokması olarak yorumlayıp rüyada akrep olarak göstermiş olabilir mi diye de düşündüm. Küçük akrebi gördükten sonra bunun bir annesi de olabilir diye etrafı aradığımızı hatırlıyorum. Evimde miydim, yanımdakiler ailem miydi, o kısmı hatırlamıyorum ama sanki evimde değildim. Sonrasında bir küçük akrep daha bulup sonra daha büyüğünü de bulduğumuzu da çok net olmamakla birlikte hatırlıyor gibiyim ama dediğim gibi bu kısım epey silik.

Kendim araştırdığımda akrebin sinsi bir düşmana işaret ettiğini gördüm. Doğrusu pek çok insanla tanıştığım ve yeni girişimlerde bulunduğum şu süreçte bu rüya beni endişelendirdi. Sizinle paylaşmak istedim. Bu rüyayı nasıl yorumlarsınız?

Teşekkürlerimle...
 
Üst