Zöhre yıldızı

İlgiliolanbirey

Kayıtlı Üye
Zöhre yıldızı nedir ne demektir
Bağlama işlemi için hoca Zöhre yıldızında yazacağım cuma günü dedi aklım takıldı nedir neden biri uzun düzgün bir sekılde cevaplayabılır mı

Venüs gezegeni demektir. Cuma günü de Venüs günüdür. Venüs gününde Venüs saatinde yazacağını belirtmiş. Venüs ; aşk, güzellik, muhabbet gibi konuları temsil eder.

Venüs gezegeni demektir. Cuma günü de Venüs günüdür. Venüs gününde Venüs saatinde yazacağını belirtmiş. Venüs ; aşk, güzellik, muhabbet gibi konuları temsil eder.
Anladım peki sizin fikrinizi almak isterim bilginiz var galiba bu konulara
O vakitte yazıldığı zaman baglama işlemi oluyor mu tutuyor mu muska yapacak öyle dedi hoca yaptığını da birini karşı tarafın bahcesıne kömülecek biri de bende duracak 40 gün taşıyacağım 40 gün sonra da bende olanı da kömecek mişiz ve kendi kendine gelecek dügününüze geliriz inşallah dedi para felanda hiçbirşey talep etmedi artı olarak ta hatır gönül için yapıyor bu işlemi de durum bu şekil sizce nedir neolur

O vakitte yazıldığı zaman baglama işlemi oluyor mu tutuyor mu muska yapacak öyle dedi hoca yaptığını da birini karşı tarafın bahcesıne kömülecek biri de bende duracak 40 gün taşıyacağım 40 gün sonra da bende olanı da kömecek mişiz ve kendi kendine gelecek dügününüze geliriz inşallah dedi para felanda hiçbirşey talep etmedi artı olarak ta hatır gönül için yapıyor bu işlemi de durum bu şekil sizce nedir neolur
Sakat iş..
Karşı taraf durumu fark edip muskayi bulunduğu yerden çıkarırsa ne olacak peki..

Ben ne olacağı hakkında bir yorum yapamam açıkçası. Tutması sadece gezegen saatlerine bağlı değil yani bu günde bu saatte yapıldı diye kesin tutacak gibi bir durum yok. Sadece belli işlemlerin belli gün ve saatleri olur havas ilminde. Tutup tutmaması size, yaptırdığınız kişinin korunması olup olmamasına, yapan kişinin kabiliyeti ve niyetine göre değişir.

bana çok reklam kokamaya başladı bu üyenin açtığı konular. yani google yazıp bulacağı soruyu hoca övgüsüne çeviriyor. açıklama yapıyorsunuz anlamıyor. hocayı anlatıyor yine.
öyle bir niyet var ise uyandırayım dm sistemi kapalı size özelden yazıp hoca kim diye soramazlar.

Geri