"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zihnimin oyunu mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Byznr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Byznr

Kayıtlı Üye
Ne zaman uykuya dalacak olsam; sanki biri bana sesleniyor, bana dokunuyor ya da bir görüntü geliyor gözümün önüne.Ve ben her seferinde uyanıyorum.Sizce bu zihnimin bir oyunu mu bana?

Bence birden çok sebep olabilir sayın byznr. Belki bedenen ve ya zihnen yorgun oluyorsanız sebep bu olabilir. Mesela ben de eğer yorgunsam uykumda konuşuyorum ya da uyku ile uyanıklık arasında varolmayan sesler duyabiliyorum.

Bence birden çok sebep olabilir sayın byznr. Belki bedenen ve ya zihnen yorgun oluyorsanız sebep bu olabilir. Mesela ben de eğer yorgunsam uykumda konuşuyorum ya da uyku ile uyanıklık arasında varolmayan sesler duyabiliyorum.

Sanırım zihin yorgunluğuyla alakalı.Ama zihnen çok yorulmadığım halde neden şu son birkaç aydır arttı onu anlayamıyorum.Yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Uyku ile uyanıklık arasına diğer varlıklarla iletişime geçmek daha kolay olur. Tabiki bir tür zihninizin oyunu olabilir ama ben varlıksal olarak yaklaşmak istiyorum. Cinler insanın en zayıf halinlen faydalanmak isterler ve sürekli bu zamanlarda saldırırlar. Hele ki uyku ve uyanıklık arasında. O yüzden seslerin ne dediğini söylerseniz, açıklama yapmamızı daha fazla kolaylaştırırsınız.

Uyku ile uyanıklık arasına diğer varlıklarla iletişime geçmek daha kolay olur. Tabiki bir tür zihninizin oyunu olabilir ama ben varlıksal olarak yaklaşmak istiyorum. Cinler insanın en zayıf halinlen faydalanmak isterler ve sürekli bu zamanlarda saldırırlar. Hele ki uyku ve uyanıklık arasında. O yüzden seslerin ne dediğini söylerseniz, açıklama yapmamızı daha fazla kolaylaştırırsınız.
Bazen ismimle sesleniyorlar.Bir kere de ağlama dediklerini duymuştum.Bazen de görüntüler görüyorum ama hatırlamıyorum şuan ne gördüğümü.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri