"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zihinimde ne var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bleanr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bleanr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben yattığımda rüyalarımı kontrol edebiliyorum . yani rüyada olduğumun farkında oluyorum . istediğimi yaşıyorum
istediğim ortaama gidiyorum . Nasılsa rüya diye her istediğimi yaşıyorum bu çok hoşuma gidiyor ve sürekli uyumak istiyorum sizce astral seyahatemi çıkıyorum?yardımcı olurmusunuz ve bide birşeyin olmasını istersem kendime inanıyorum ve hemen oluyor.:willy_nilly:

Dostum astral seyahate çıkmıyosun sende lucid dream yetenegi var insanların çoğuna göre çook şanslısın ve eğer rüyanda astral seyahata çıktığını görürsen emin ol o bir rüyadır astral seyahat lucid dreamle bağlantısı olmasına karşın bam başka bi olaydır. Eğer istersen bu yetenekle kolayca astral seyahata çıkabilirsin. :hurray:

Arkadaşlar ben yattığımda rüyalarımı kontrol edebiliyorum . yani rüyada olduğumun farkında oluyorum . istediğimi yaşıyorum
istediğim ortaama gidiyorum . Nasılsa rüya diye her istediğimi yaşıyorum bu çok hoşuma gidiyor ve sürekli uyumak istiyorum sizce astral seyahatemi çıkıyorum?yardımcı olurmusunuz ve bide birşeyin olmasını istersem kendime inanıyorum ve hemen oluyor.:willy_nilly:

Yaşadığınız olay lucid rüyadır. :) Forumda gerekli bilgiler mevcut ama ben kısaca anlatayım . :)

Lucid rüya,rüyada iken bilincin açılması rüyada olduğunuz fark etmeniz ve onu kontrol etmenizdir.Çoğu kişi istemsiz yaşar çoğu kişide isteyerek yapar ve geliştirir. :)

Yani yaşadığınız olay astral seyahat değildir. :) Bu arada lucid rüyanın tehlikelerinden bir tanesi de sizin yaşadığınız olay hep uyuma isteği çünkü rüyadayken her şeyi kontrol etmek güzel geliyor size o yüzden hep uyumak istiyorsunuz..Meditasyon yapın.Ve forumda lucid rüya ile ilgili konuları okuyun. :) Geliştirin kendinizi. :)

eskiden bendede oluyodu rüyadayken dolasıyodum istediimi görüyodum kendimi sıkınca uyanıyodum ama artk olmuyor zekammı azaldı noldu bilmiyorum ^^

Lucid rüyalar hakkında sitemizde oldukça geniş bilgi paylaşımı yapılmıştır, deneyimleriniz hakkında daha fazla öğrenmek için lütfen forumu inceleyiniz.
Soru üyelerce yanıtlandırıldığı ve kaynak gösterildiği için kapatılıp,taşınmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri