CelticFrost
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar eskiden bu forumda zenginlik ve maddiyat için büyük tılsım resimleri vardı resimler silinmiş. Bildiğiniz maddiyat tılsımlarını buraya koyabilirmisiniz ?
Aslında herşey piskolojiden geciyor siz kendinizi piskolojik olarak kandırıyorsunuz tılsım dı büyüydü bunlarla zengin olunmaz tılsımı takınca olaylara piskolojik olarak
Ritüel vb. şeyler sadece yardımcı, önemli olan psikoloji @denniseYani sadece bir şeyleri düşünmek inanmak değil, mesele bilinçaltını ikna etmek. İnsan farkında olmadan çocukluk hayatını tekrarlamaya çalışıyor bu nedenle sorunlu ailelerden gelen kişilerin evlilikleri de sorunlu oluyor. Hep parasal sorunlar konuşulan ortamlarda bulunan çocuklar parayı yönetmekte zorlanabiliyor büyüdüklerinde.
Harika tespit tebrikler.
***
Kafa karıştırmak için yazdım zaten ?
Psikoloji deyip geçmemek için.
Haklısın bilinçaltını inandırıp inandiramamamız zaten bizim genel tavır itibari ile samimi olup olmadığımızı belirleyen de asıl faktör oluyor.
Diğer bir deyişle bilinç altını inandırmakta zorluk çeken kişi, kendine karşı artık samimi olamıyor demektir.
Kendine karşı samimi olamamayı, ara katmandaki enerjiyi tutan blokajı bu sefer cinlere bağlamicam ?
Beni kovarsınız diye korkuyom ?
Cinler bilinçaltını etkilemeye çalışıyor mesela burada okumuştum birisine rüyasında eşcinsel ilişkileri özendirmek için rüya gösteriyorlarmış. Kendi tanık olduğumda birisiyle kötü olmamı istediklerinde rüyada onu bana farklı gösteriyorlar arkamdan iş çevirdiğini görüyorum filan.. Tabi onların ne b*k(küfür var burada açıkça yazamadım) bildiğimden anlıyorum ki onlar bilinçaltımı etkilemeye çalışıyorlar.. Çünkü uykuda bilinçaltı telkinlere açık oluyor ve hayal ettiğimizle gerçekte olanı ayırt edemiyor. Mesela bir haberde okumuştum karısı kendisini aldatıyormuş rüyasında görmüş adam karısına saldırmış. Toplumdaki birçok başıbozukluk, sapkınlık, şiddet faaliyetlerinin arkasında onlar olduğunu düşünüyorum.
Aslında sadece tılsım paylaşsanız da olurdu bilinç altımızı karıştırmadan ?
Alışılmışın dışında bi mizah anlayışın var Sevgili Dennise ??Tmm, bilinç altımızı attık kenara.
Tılsım :
"Para para para... "diye yorulana kadar tekrar yap.
Yapamıyorsan, yorulmadan evvel sıkılıyorsan veya uğraşmak istemiyorsan
gerçekten paradan korkuyorsun demektir. Paraya karşı bir itim halindesin demektir. Gerçekten istemiyorsun demektir.
Bilinç altına bir baktır eğer öyleyse. Tarafını en azından kendine karşı belli edememe korkusu ciddi bir psikolojik sorundur.
***
Yok olmadı konu yine bilinç altına bağlandı. ?
Bilinç altını yine bırakıyoruz. Para para para diye derin telkin oluştur kendine tılsımın hazır ?