"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zenci kadın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zillah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zillah

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben amcamı 2001 yılında kaybettim. O öldüğünden beri her gece rüyamda zenci, çingene gibi olan bir kadını amcamın evinde amcamın paralarını çalarken görüyorum ve bana söylediği bazı şeyler oluyor ama bu sözleri hiç bir zaman hatırlamıyorum. Bu kadın neyi işaret ediyor? Yardım ederseniz sevinirim.

arkadaşlar ben amcamı 2001 yılında kaybetim.O öldüğünden beri hergece rüyamda zenci,çingene gibi olan bir kadını amcamın evinde.amcamın paralarını çalarken görüyorum ve bana sölediği bazı şeyler oluyor ama bu sözleri hiç bir zaman hatırlamıyorum.Bu kadın neyi işaret ediyor Yardım ederseniz sevinirim.

Başın sağolsun kardeşim Amcan hakkında biraz bilgi verirmisin özgeçmişi hakkında amcan neden öldü?

Başın sağolsun üzüldüm. Rüyada ölü görmek genelde darda olduğuna yada çok şekilde seninle mesaj kurmak anlamına gelir. Bence amcanın en çok sevdiği yemeklerden karnı aç olan fakir bir komşunuza ikram edin. Niyetiniz amcanız üzerinde deneyin.
Bir yoksulu sevindirin bol bol Fatiha Suresi'ni okuyun. Allah sabır versin kardeşim.
Zenci kadın görmekde yapacağınız bir işi tam olarak bitiremediğiniz anlamına gelir.
Bence dediklerimi yapın. Kimsesiz bir çocuğu sevindirin, yetim, öksüz. Fakirlere yardımda bulunun.

Geri