zedrix
Kayıtlı Üye
Sevgili Nefertiti çekim yasasını yaşama geçirmeye çalıştığım şu günlerde gördüğüm yeni bir rüyayı seninle paylaşmak istedim.Aslında dün gördüğüm bu rüya öncesinde belli aralıklarla 2 rüya gördüm ve bu sonuncusununda onlarla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.İlk rüyamda iş arkadaşım,ben ve onunla alakalı ancak benim tanımadığım bir arkadaşı;2.rüyada ise yine iş arkadaşım,ben ve onun yine hiç tanımadığım başka bir arkadaşı.Ve bu iki rüyada da tanımadığım o 3.kişilerin cinler tarafından yönetildiğini anlayıp dualar ederek soluk soluğa rüyadan uyandığımı söyleyebilirim.Üzerime çöken ağırlıkla bir karanlığın ayağımı çektiğini.garip bir çınlama sesi duyduğumu (ama çok yüksek volumde) ve sesimin çıkmaması ama direnip felak yada nas süresine iki rüya içinde başladığım anda sarsılarak uyandım.
Dün gece gördüğüm rüyada bir kadın gördüm daha önce hiç görmediğim biriydi bu ve bana birşeylerden etkileniyosun diyerek bir karışım hazırladı.Net olarak hatırladığım tek şey kurşun ve salatalıktı.Ve üzerime birşeyler sürüyordu yaptığı her işlemde biraz daha rahatlıyodum.Sabahda huzurla uyandım
Yorumlarını bekliyorum teşekürler...
Dün gece gördüğüm rüyada bir kadın gördüm daha önce hiç görmediğim biriydi bu ve bana birşeylerden etkileniyosun diyerek bir karışım hazırladı.Net olarak hatırladığım tek şey kurşun ve salatalıktı.Ve üzerime birşeyler sürüyordu yaptığı her işlemde biraz daha rahatlıyodum.Sabahda huzurla uyandım