"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"zedrix" rüya yorumu.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zedrix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zedrix

Kayıtlı Üye
Sevgili Nefertiti çekim yasasını yaşama geçirmeye çalıştığım şu günlerde gördüğüm yeni bir rüyayı seninle paylaşmak istedim.Aslında dün gördüğüm bu rüya öncesinde belli aralıklarla 2 rüya gördüm ve bu sonuncusununda onlarla bağlantılı olduğunu düşünüyorum.İlk rüyamda iş arkadaşım,ben ve onunla alakalı ancak benim tanımadığım bir arkadaşı;2.rüyada ise yine iş arkadaşım,ben ve onun yine hiç tanımadığım başka bir arkadaşı.Ve bu iki rüyada da tanımadığım o 3.kişilerin cinler tarafından yönetildiğini anlayıp dualar ederek soluk soluğa rüyadan uyandığımı söyleyebilirim.Üzerime çöken ağırlıkla bir karanlığın ayağımı çektiğini.garip bir çınlama sesi duyduğumu (ama çok yüksek volumde) ve sesimin çıkmaması ama direnip felak yada nas süresine iki rüya içinde başladığım anda sarsılarak uyandım.
Dün gece gördüğüm rüyada bir kadın gördüm daha önce hiç görmediğim biriydi bu ve bana birşeylerden etkileniyosun diyerek bir karışım hazırladı.Net olarak hatırladığım tek şey kurşun ve salatalıktı.Ve üzerime birşeyler sürüyordu yaptığı her işlemde biraz daha rahatlıyodum.Sabahda huzurla uyandım:)Yorumlarını bekliyorum teşekürler...

Sürekli bu durumu yaşıyor musunuz, genelde bu tip korkutulma olaylarını yaşıyor musunuz? Sürekli olarak rüyalarınızda bir kadınla meşgulsünüz ve bu kadınlar genelde tanımadığınız ve bilmediğiniz. Bilinçaltı rüya görmüş olabilirsiniz düşüncesiyle, size çekim yasasını denemenizi önerdim. Uygulamaya başlamışsınız güzel. Yalnız, rüyada daha önce sık olarak yaşadınız mı halk tabiri ile ağırlık çökmesi olayını? Verdiğiniz cevaba göre değişik bir boyuta gidebilir konu, lütfen aktif olduğunuzda cevaplayın sorumu olur mu?

Merhaba bu ağırlık çökme olayını en son dün gece yaşadım ve toplamda 4. oldu.Sizin yorumunuz nedir?

Ben rüyamda cep telefonumun bozulduğunu gördm.onu tamirciye bırakıyordm.sonra nasıl oluyorsa ikinci bi telefonum olmadığı halde tamirciyle cep telefonu görüşmesi yapıyordum telefonun hazır gel al diyordu.sonra ben telefonu almaya gidiyordum bu insan rüyada benm tanımadığım biri ama o beni tanıyormuş güya.sonra bana gel seni evine bırakayım diyor ve motorsiklete biniyoruz sokağımdan geçiyoruz sonra birden duvarlar ve motorsiklet devleşiyor biz minicik kalıyoruz onlara göre.evimin yanından geçiyoruz ben geçtik deyince duruyor ve diyor ki bak bizde bu evde oturuyorduk yani komşummuş ama yine hatırlamıyorm.sonra motorsiklet devleştiği için inemiyorum bahçe duvarına tırmanıp aşağı inebiliyorum. karışık bi rüya illaki haberci rüya olması gerekmiyor ama beni de hep tuhaf rüyalar buluyor böyle
smile.gif

birde arkadaşım yine bu gece rüyasında tüm eski arkadaşlarımın bir araya toplanıp benm geçmiş doğum günüm için parti yaptıklarını görmüş.oysa doğum günüme daha üç ay var.. bunlar yorumlarsanız çok sevinirim .teşekkürler

Yönetici notu:
Rüya analizi için lütfen "Rüyalarınızın Psikolojik Analizleri" adlı konu altına rüyanızı yazınız.

Rüyanız için kendinize ait bir başlık açın.Benim başlığımın içinde kimse rüyalarınızı yorumlamaz...

Geri