"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

zayıflamak için bilinçaltı ses dosyası newage metal

zayıflamak için bilinçaltı ses dosyası newage metal

zayıflamak istiyorsanız her sabah kalktığınız da bu mesajı dinleyebilirsiniz
geçe yattıktan sonra uyku sırasında dinleyebilirsiniz.

biraz uyuşukluk yapabilir ama bir trans etkisi olduğu için normaldir.

arabada dinlemeyin ocağınızda yemek varken dinlemeyin uyuya kalma riskiniz olduğu hiç bir durumda dinlemeyin

Buradan indirebilirisiniz

hazırlayan: Urum

bir esere iğrenç demek ne kadarda güzel bir davranış tebrik ederim seni.

zaten her kez aynı tür müzikten hoşlanıyor herkes aynı zevklere sahip herkesin bilinç seviyeleri aynı herkesin frekans seviyeleri aynı. herkesin hormanları aynı şekilde çalışıyor.

kusura bakma genelleme yapma gibi bir huyum yok

zaten kişiler hipnotik bir alan içine girmiyor. bilinç ile hiç bir lakası yok bunların. bilinç altının transı söz konusu. ağır metaller dinleyip. astral seyahat yapabilenler. duru görü yetisine sahip olanlar trans olanlar var.

cahillik değiştirilebilecek bir olgudur. ama terbiye sonradan kazanılabiliyor mu bilmiyorum.

not: hakaret içeren mesaj yazdığın için seni uyarmadığımı sanma bir daha bu tutumu sergileme bizim bu tür sözcük kullananlara karşı tahammülümüz yok

ben linki tıklayıp dinleyemedim çünkü kolonlarım yok :d dinledim ve bana göre uymadı, gibi bir cümle sergilemek varken bu tür tutumlar gerçekten hoş deyil. insanlar bildiklerini sergilemek için bir çaba sarfediyolar. bu kelimeleri hakediyo anlamında olmamalı. hele ki bu sitede 1.sayın urum ve diğer moderetörlere çok büyük haksızlık bence.belki bilmiyosunuz ama işin ehlileriyle konuştuğunuzu lütfen unutmamanızı rica ediyorum.

iyi paylaşımlar.

Sanki burası müzik forumu, bizlerde müzik paylaşıyoruz.Kardeşim trans için bu.Senin keyiflenmen için değil.

teşekkür ederız paylaşım ıcın lutfen abuk subuk yorumlara aldırmayın teşekkurler

Urumhamatahayil, gerçekten çok teşekkürler.Zayıflamak için yaptığın üç müzik türünü de dinledim.Vivaldi'yi zaten severim ama bu mükemmel olmuş.Bir de uyku sorunu çeken ben şarkı biter bitmez resmen sızıp kalıyorum.

merhaba, ben buradan paylaştığınız dosyalara tıkladığımda , yetkili olmadığınız yerlere ulaşmaya çalıştınız gibi uyarıv eriyor. dosyları indiremiyorum. ilgilenirseniz sevinirim

merhaba, ben buradan paylaştığınız dosyalara tıkladığımda , yetkili olmadığınız yerlere ulaşmaya çalıştınız gibi uyarıv eriyor. dosyları indiremiyorum. ilgilenirseniz sevinirim

Dosyada bi sorun yok indirilebiliyor sanırım yeni üye olduğunuz icin bir sorun olusmus olabilir.

Geri