exotic
Banlı Kullanıcı
Merhaba herkese... okuduğum bi kaç bilimsel kitapta ve izlediğim bazı videolarda bu gün zaman yolculuğu fenomeninin bilim adamları, kuramsal fizikçiler, bilim kurgu yazarları, büyük üniversitelerin alanında uzman profesörleri v.s tarafından çok yakında takip edildiğini öğrendim... fenomenin gerçekliğinin kanıtsal olarak farkına vardım ve ben de inanıyorum.. einstein`ın genel görelilik ve kütle-çekimi teorileri bunu çok iyi açıklıyor.Bu kuramsal formülleri " Zaman Makineleri " isimli bi kitapta görmüştüm. şimdi ben soruma geleyim :
Zamanda yolculuk hem geçmişe hem geleceğe mümkünse, ve örneğin bir zaman yolcusu geçmişe gidip trafik kazasında kaybettiği annesini, kardeşini v.s o kazadan kurtarırsa bu dinimiz islama ters değil midir?? kaderi değiştirmekten farksız çünkü. islamı açıdan bi yaklaşımla bu açıklanabilir mi sizce ???
şimdiden herkese teşekkürler ..
sevgi ve ışıkla kalın
Zamanda yolculuk hem geçmişe hem geleceğe mümkünse, ve örneğin bir zaman yolcusu geçmişe gidip trafik kazasında kaybettiği annesini, kardeşini v.s o kazadan kurtarırsa bu dinimiz islama ters değil midir?? kaderi değiştirmekten farksız çünkü. islamı açıdan bi yaklaşımla bu açıklanabilir mi sizce ???
şimdiden herkese teşekkürler ..
sevgi ve ışıkla kalın