HELYUSA
Banlı Kullanıcı
Merhaba mabet ;
Yusufcuk kuşlarını bilirsiniz, kumruda deniyor . Çok zarif , narif hayvanlar çok seviyorum çok sevimli geliyorlar bana sanki öterlerken yusufumu tutun diye ötüyor guguguk
Bugün sabah evimizin balkonuna çıktım 2 tane yusufcuk ordan oraya atlıyor zıplıyor
yanlarına gittim hiç kaçmadılar.. elimi atsam tutacağım yani o kadar , normalde namaz abdestim olmadığı zamanlar yaklaşmaya çalıştığımda 10 metre öteden beni görünce kaçışmaya başlarlar.. ama abdestli oruç ibadetimi yaparken onlara yaklaşmaya çalıştığımda hiç kaçmıyorlar sanki daha çok bana geliyorlar
zarar vermeyeceğimi biliyorlar sanki gelip omuzuma konsun istedim biran ama o kadar da değil heralde
dibimde durdular onları beslemek istedim ekmek attım ama yemediler oruç tutuğumu biliyorlar ondan bu saygı sanırım
sizinde yaşadığınız kumruyla ilgili böyle güzel anılarınız varsa anlatın
ben öcümüyüm benden kaçıyordu 
Kumru kuşunun Hz.Yusuf ile olan olayını biliyorsunuzdur ben yinede paylaşmak isterim
Kumru kuşu zarefetinden dolayı güzel bir kuşdur.Cenab-ALLAH Hz.Yusuf peygamberi küçükken kardeşleri kuyu attıkları zaman kuyuya göndermiş.Başında beklemişdir.Kumru kuşu HZ.Yusuf peygamberin aşığıdır.Kumru guk,guk derken Yusuf,Yusuf der.Kumrunun olduğu yerde bereket vardır.
Yusufcuk kuşlarını bilirsiniz, kumruda deniyor . Çok zarif , narif hayvanlar çok seviyorum çok sevimli geliyorlar bana sanki öterlerken yusufumu tutun diye ötüyor guguguk

Kumru kuşunun Hz.Yusuf ile olan olayını biliyorsunuzdur ben yinede paylaşmak isterim

Kumru kuşu zarefetinden dolayı güzel bir kuşdur.Cenab-ALLAH Hz.Yusuf peygamberi küçükken kardeşleri kuyu attıkları zaman kuyuya göndermiş.Başında beklemişdir.Kumru kuşu HZ.Yusuf peygamberin aşığıdır.Kumru guk,guk derken Yusuf,Yusuf der.Kumrunun olduğu yerde bereket vardır.