"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yule lütfen okurmusun

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 67890
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

67890

Banlı Kullanıcı
sevgili yule cevap hakkım doğmuştu fakat sen konuyu kapadın.
ilk başta şunu söyliyeyim çünkü hayatımda hep doğru konuşmaya elimden geldiğince yalan söylememeye dikkat ettim.
yerim dardı ve ardından birsürü şey yazdım.
evde net bağlantım yoktu.net cafedeydim bir sürü çocuk yüksek sesle oyun oynuyordu.
o ortamda kafamı toparlayıp yazamayacağım için yazmak istemedim.ama sinirlenince yazabildim:)

bazı dikkatsizce yazdığım kelimeleriki herkesin anlayabileceğini yazarak spontane yazarım.
bana göre sizinde rüya bilginiz eksik.gördüğün herşey rüyadır.maddede rüyadır.

insanlar elbette kitap okumalı fakat en önemli bilgi içimizdeki bilgidir.
benim için en değerli olan bilgi kendi yaşadığımız deneyimlerden gelir.
çünkü onlar bizlerin gerçekliğidir.

ölen kişinin ruhu gelmediğine gelemiyeceğinize inanıyorsunuz.tamam ok siz inanın.fakat yaşanmış bir çok şeyide es geçmeyin.

eşimin yiğeninin bizzat bana anlattığı bir paranormal olayı anlatayım
dedesinin ilk eşi bebeğiyle birlikte nehirde sele kapılır ölür.
bizim yiğen bunu duymuş takmış kafasına ve çok üzülmüş durumlarına.
o kadar çok istemişki durumlarını öğrenmeyi.
birgün odasında uyumak üzereyken iki kişi gelir.hiç korkmadım nedense diye anlatıyor korkmamasıda pozitif varlık olduğunu gösterir.
anladığım kadarıyle o taraftan eşlikçi;diyorki sen çok üzülüyordun bak onu getirdim merak etme durumu iyi.

......
donzula sana bir kaç lafım var iyi niyetle sana yardım etmeye çalıştım sırf için rahat etsin mutsuzluluğun gitsin diye sende iyi vurdun sırtımdan.
amy whinehouse hakkındada yazdım artık abd misyonerimi oldum.

Yapılan araştırmalar, herşeyin boşluktan ibaret olduğunu ispatlamıştır. Herşeyin maddenin bile rüyadan olduğu çürütülmüş bir iddiadır. Parapsikoloji ispatlanan bir ilimdir. Ortaya bir iddia atıp bırakamazsınız. Deneylerle gözlemlerle ve istatistiksel olarak belli bir oranda o olayın gerçekleşmesi gerekir. Ruhlarla konuştuğunu iddia eden insnalar üzerinde yapılan araştırmalarda istatistiksel olarak bir tutarlılık bulunamamıştır. İlk defa ruh ve ötesi ile ilgili çalışmalar yapılmıyor. Deneyler yapılmıyor. Biz de bu konu ile ilgili çok araştırma ve çalışma yaptık. Astral seyahat, kanal bağlantıları, yüksek bilinç transferleri ve hiçbirinde ruhun burada kaldığına dair bir veri bulamadık. Diğer uzmanların da araştırmaları ile bizim bulduğumuz veriler tutarlı. Bizler şahsi çalışmalarımızı sır bilgisi olduğu için paylaşmak zorunda değiliz. Fakat ceza almak uğruna insanlar bilgilerden faydalansın diye paylaşıyoruz. Demek ki sır bilgiler paylaşılınca hakarete kadar gidebilecek bir karşı çıkışla karşılanıyormuş insan. Biz zaten çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herhangi bir platforma ihtiyacımız yok.

İyi peki bundan böyle kendi deneyim ve sır bilgilerimizi paylaşmamayı seçiyoruz. Siz de ruhun geldiğine ve bu dünyada kaldığına inanmaya devam edebilirsiniz. Yine de diğer kişiler de kendi inanacakları yolu kendisi seçebilirler. Siz anlattınız ben anlattım. Kim neye inanmak istiyorsa ona inanmaya devam edebilir. İnsanları şuna inanacaksın diye zorlamanın bir anlamı yok. Burası herkesin bilgilerini paylaştığı bir platform. Konu açan kişi cevabını aldım konuyu kapatabilirsiniz diye belirtmiş. Bu yüzden de kapandı. Gördüğünüz gibi cevap verme hakkına sahipsiniz. Tekrar konu açarak cevap verebiliyorsunuz. Bir engelleme yok. Sizi bir kez daha uyarıyorum. Sitemizde şahıslara yorum yapmak yasaktır. İstediğiniz konuyu açabilir istediğiniz konuyu eleştirebilirsiniz. Kendinizce eleştirdiğiniz kişilere ait yorumlar hakaret kabul edilebilir. Bu yüzden şahıslara yorum yapmak yasaktır.

Sevgi ve Işıkla...

Ruhlarla ilgili yaptigin o arastirmalar istedigin kadar arastir birsey bulamadin ya bulabileceginide dusunmuyorum bulamayacaksin da.sen herseyin bosluktan oldugunu dusunuyorsun ya yada ispatlanmistir diyorsun ya sebebi bu da deyil.cunki bu dogru deyil.

Ama dediniz gibi kim neye inanmak istiyorsa o

herkesin inanci kendine

benim dinim bana senin dinin sana

vesselam

sevgili yule insanlar konuşa konuşa anlaşır.
bir yanlış anlamayı anlaşılmayı düzelteyim ilk önce kimseye bir şey empoze etmeye çalışmıyorum.bunu böyle algılıyorsanız böyle bir niyetim yok.
zaten özgür irade yasalarına göre her varlığın insan ırkı olsun diğer ırklar olsun herkesin bir gelişim süreci var.ben sadece deneyimlerimi paylaştım.
istiyorumki kimse çekinmeden paylaşsın çoğu insan bana ne derler vs diyerek bazen yazmıyorlar.bende aşın diyorum kendinizi özgür olun
ilginç bir şey yaşıyorsanız yada bir fikriniz varsa bunun muhakkak tanrısal bir kaynağı var.

kötü ruhlar lafına gelinceelbette herkes özde ışıktır.
bilmiyorum ışık bedeni aranızda deneyimleyeniniz varmı.
o anda hiç bir beden söz konusu değil sadece düşünceden ve saf sevgiden ibaretsiniz .
yalnız ufak tefek hataları günahları kötülükleri ne deiyorsanız deyin bundan bahsetmiyorum
yapanlar ışıklı bölgelere gitmiyorlar.
zaten pozitif negatif boyutlar hepsi kendi içimizde
tanrı kimseyide yargılamaz
amellerimize göre niyetlerimize göre gideriz.bu allahın rızalık kanunudur.hak olduğu kimseye kıyamadığı haksızlık yapmak istemediği içindir.

Bazı üyelerimizin dikkatine;
Bu yerim dar yenim dar muhabbeti de nedir böyle? Kimse sizin neyi nasıl düşündüğünüze karışmaz, umurumuzda da değildir ayrıca. Ancak bu sitede bilgili imiş gibi görünmeye kalkmak hoş karşılamayacağımız bir durum. Gerçekten ilim irfan sahibi olan kişilerin deneyimlerini aktarmasını her zaman kabul ediyoruz. Ancak bu işlere ömrünü veren kişiler mertebesinde olduğunu sanıp da aslında bir zerre kadar bile bilgisi olmayan kişilerin burada ahkam kesmesine ve doğduğumuzdan beri bu konularda eğitilen bizleri cahil cesaretine sahip kişilerin sorgulamasına hiçbir anlam veremiyoruz. Bu bizim algı yetersizliğimizden değil ezoterizme giriş için sorgulanan bilgi, görgü, kültür, edep ve terbiye safhalarından henüz geçmemiş kişilerin nasıl olup da bu sitede ahkam kesebilecek hakkı kendilerinde bulma cesaretini gösterebilmelerindendir. Siz kıt bilgilerinizle ne deneyiminden bahsediyorsunuz? Şu birkaç konuda yazdıklarınızdan hayat hikayenizi anında dökecek algıya sahip yönetime he hakla ithamlarda bulunuyorsunuz? Site yönetimini oluşturan kişilerin bilgi ve deneyim seviyesini bilmediğiniz gibi ne yazık ki önce kim olduğunuzu (daha doğrusu ne olmadığınızı) bile idrak edebilmiş değilsiniz. Bunu anlamak için bizlerin durumunda olmaya gerek yok, amatör üyeler bile idrak etti birkaç arkadaşın durumunu. Laf kalabalığınız bile ele veriyor en başta.
Sayın yule mensubu bulunduğunuz bu sitenin sahibidir herşeyden önce. Kaldı ki seviyesi oldukça üst düzeydedir. Sizler kim oluyor da onu sorgulama hakkını buluyorsunuz kendinizde. Ak saçlı bilgeler bile onu eleştirecek durum bulamazken sizin bu yaptığınız hadsizlik nedir? Kendinize gelin. Sitesini beğenmiyorsanız, fikirlerinize uymuyor ise kendi bilgi seviyenize uygun ve söylediklerinize inanacak daha saf kişilerin bulunduğu başka yerlere gidebilir, kendinizi orada tatmin edebilir ya da eğlenebilirsiniz. Ancak bu işler için adres burası değildir.
Sitede huzursuzluk istemiyorum, bilgi almasını hak edene verilir, etmeyen olduğu kadarla kalır, ileriye gidemez, onu kimse ilerletemez, ancak birisinin hak ettiği bilgiyi almasını engellemeye kalkan çıkarsa da bedelini öder. Edebiyle durup bilgi almak isteyene açık olan kapılarımız hazımsızlara ebediyen kapalıdır. Bu böyle biline!
Bu konuyu gereksizliğinden dolayı kapatıyorum, benzer konu açar ya da bu anlamsız tartışmayı başka konuya taşımaya kalkar iseniz sitenin düzenini bozmaktan dolayı üyeliğinizin devam etmesine izin vermem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri