sevgili yule cevap hakkım doğmuştu fakat sen konuyu kapadın.
ilk başta şunu söyliyeyim çünkü hayatımda hep doğru konuşmaya elimden geldiğince yalan söylememeye dikkat ettim.
yerim dardı ve ardından birsürü şey yazdım.
evde net bağlantım yoktu.net cafedeydim bir sürü çocuk yüksek sesle oyun oynuyordu.
o ortamda kafamı toparlayıp yazamayacağım için yazmak istemedim.ama sinirlenince yazabildim
bazı dikkatsizce yazdığım kelimeleriki herkesin anlayabileceğini yazarak spontane yazarım.
bana göre sizinde rüya bilginiz eksik.gördüğün herşey rüyadır.maddede rüyadır.
insanlar elbette kitap okumalı fakat en önemli bilgi içimizdeki bilgidir.
benim için en değerli olan bilgi kendi yaşadığımız deneyimlerden gelir.
çünkü onlar bizlerin gerçekliğidir.
ölen kişinin ruhu gelmediğine gelemiyeceğinize inanıyorsunuz.tamam ok siz inanın.fakat yaşanmış bir çok şeyide es geçmeyin.
eşimin yiğeninin bizzat bana anlattığı bir paranormal olayı anlatayım
dedesinin ilk eşi bebeğiyle birlikte nehirde sele kapılır ölür.
bizim yiğen bunu duymuş takmış kafasına ve çok üzülmüş durumlarına.
o kadar çok istemişki durumlarını öğrenmeyi.
birgün odasında uyumak üzereyken iki kişi gelir.hiç korkmadım nedense diye anlatıyor korkmamasıda pozitif varlık olduğunu gösterir.
anladığım kadarıyle o taraftan eşlikçi;diyorki sen çok üzülüyordun bak onu getirdim merak etme durumu iyi.
......
donzula sana bir kaç lafım var iyi niyetle sana yardım etmeye çalıştım sırf için rahat etsin mutsuzluluğun gitsin diye sende iyi vurdun sırtımdan.
amy whinehouse hakkındada yazdım artık abd misyonerimi oldum.
ilk başta şunu söyliyeyim çünkü hayatımda hep doğru konuşmaya elimden geldiğince yalan söylememeye dikkat ettim.
yerim dardı ve ardından birsürü şey yazdım.
evde net bağlantım yoktu.net cafedeydim bir sürü çocuk yüksek sesle oyun oynuyordu.
o ortamda kafamı toparlayıp yazamayacağım için yazmak istemedim.ama sinirlenince yazabildim

bazı dikkatsizce yazdığım kelimeleriki herkesin anlayabileceğini yazarak spontane yazarım.
bana göre sizinde rüya bilginiz eksik.gördüğün herşey rüyadır.maddede rüyadır.
insanlar elbette kitap okumalı fakat en önemli bilgi içimizdeki bilgidir.
benim için en değerli olan bilgi kendi yaşadığımız deneyimlerden gelir.
çünkü onlar bizlerin gerçekliğidir.
ölen kişinin ruhu gelmediğine gelemiyeceğinize inanıyorsunuz.tamam ok siz inanın.fakat yaşanmış bir çok şeyide es geçmeyin.
eşimin yiğeninin bizzat bana anlattığı bir paranormal olayı anlatayım
dedesinin ilk eşi bebeğiyle birlikte nehirde sele kapılır ölür.
bizim yiğen bunu duymuş takmış kafasına ve çok üzülmüş durumlarına.
o kadar çok istemişki durumlarını öğrenmeyi.
birgün odasında uyumak üzereyken iki kişi gelir.hiç korkmadım nedense diye anlatıyor korkmamasıda pozitif varlık olduğunu gösterir.
anladığım kadarıyle o taraftan eşlikçi;diyorki sen çok üzülüyordun bak onu getirdim merak etme durumu iyi.
......
donzula sana bir kaç lafım var iyi niyetle sana yardım etmeye çalıştım sırf için rahat etsin mutsuzluluğun gitsin diye sende iyi vurdun sırtımdan.
amy whinehouse hakkındada yazdım artık abd misyonerimi oldum.