"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yolculuğa giden kimsenin sağsalim dönmesi için

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ruban
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ruban

Kayıtlı Üye
Ekli dosyayı görüntüle 6774


Yolculuğa giden bir kimsenin sağsalim dönmesi için bir parça kağıda Kelime-i Tevhid yazılır Lâ ilâhe illellâh kısmı yolculuğa çıkan kimseye verilir
Muhammedün Resûlüllah kısmı da ailesinde kalır sa Allah ın izni ile sağsalim evine geri döner kaynak (Yazma 1,171)
 
bır zamanlar Allah'a emanet etmeyi tercih ederdim ama artık gerek duymuyorum cunku bılıyorum kı yıne bıldıgını okuyacaktır o yaratıcı :p tabı varsa o yaratıcı da :p
 
ünlü fizikçi stephen hawking

Yazıları sese dönüştüren bir bilgisayar yardımıyla konuşan ve yıllardır Allah'ın varlığını inkar eden açıklamaları ile ateistler arasında öne çıkan ünlü Fizikçi Stephen Hawking 70. yaşına girdiği şu günlerde herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. Hawking, "evrenin oluşumu bilimsel bir gerçekliğe dayanır ve bu Tanrı'nın olmadığı anlamına gelmez" dedi. TANRI OLMADIĞI ANLAMINA GELMEZ Kanal D Londra Temsilcisi Ayşegül Ekinci'nin röpörtaj yaptığı Hawking ilk kez Allah'ın varlığını kabul etti. Röpörtaj sırasında sorulan bir soruya Hawking'in çalışma ekibinin de şaşırdığı görüldü. Hawking Tanrı ile ilgili sorulan soruya "Evrenin oluşumu bilimin gerçekliğine dayanır. Ama bu hiçbir şekilde, Bilim Kuralları'nı koyan ve onları da yaratan bir Tanrı olmadığı anlamına gelmez..." cevabını verdi. Hawking'in bu sözlerinin son yıllarda ortaya çıkan Evrim Teorisi'nin yanlış olduğunun kanıtlanması ve Kuran'da 1400 yıl önce bildirilen bilimsel konuların aynen bulunması ile doğrudan ilgisi olduğu değerlendirmesi yapılıyor.

bunu yavaş yavaş bilim adamları da kabul ediyor lar kurani kerim de Allah aklı kulanmak tan söz ediyor yani azcık düşünül se hiç bir şey yok yaratan yok nasıl meydana geldi bu kadar metebolizma hepimiz baştan sona donatılmış vaziyete yaratıldık hiç bir noksan yanımız yok


10 milyon süperküme - 25 milyar galaksi grubu - 300-350 milyar büyük galaksi - 7 trilyon cüce galaksi - 30 milyar trilyon (3x1022) yıldız bu kadar sistem bir patlamadanmı meydana geldi ????


Einstein'ın "Genel Görecelik Kuramı" Bir Kez Daha Çürütüldü 10 Nisan 2014 Perşembe 08:14 Türk ve Belarus bilim insanlarından oluşan ekip, Einstein'ın "Genel Görecelik" kuramını çürütmek amacıyla gerçekleştirdikleri deneyi tekrarladı. Haftada 2.300TL Ek Kazanç Sağlamak Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı Beyaz Saçlardan Kurtulmak 5 Dakika ! Boyasız Çözüm! Özel bir cihazla tekrarlanan deneyde de aynı sonuca ulaşarak Einstein'ın kuramını çürüten ekipten Prof. Dr. Yarman, "Bu deneyle elde ettiğimiz veriler Einstein'ın yerçekimi nazariyesini bozuyor. Böylece kainatın başlangıcına dair Big-Bang (Büyük Patlama) teorisi ve kara deliklerin gerçek olmadığı ortaya koyuldu" diye konuştu. İstanbul Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Koferans Salonu'nda dün düzenlenen basın toplantısına Fakülte Dekanı Prof. Dr. Baki Akkuş'un yanı sıra deneyi gerçekleştiren ekipteki Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Yarman, Boğaziçi Ünivresitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin Arık ve Belarusya Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alexander Kholmetskii katıldı. Prof. Dr. Kholmetskii, İ. Ü. Fen-Edebiyat Fakültesi Nükleer Fizik Laboratuarı'nda yaklaşık 6 ay süren deneyin bilimsel içerikli ayrıntılarını toplantıda kamuoyu ile paylaştı. 2007 yılında aynı ekip tarafından gerçekleştirilen deney ile Einstein'in Genel Görecelik Kuramı'nın çelişkilere neden olduğu belirlenmişti. 7 yıl aradan sonra deneyin tahkiki amacıyla aynı ekip tarafından gerçekleştiren deneyin sonucunda kuramın ivmesi olmayan sistemler için geçerli olmasına karşın, ivmeli sistemler için geçersiz olduğu tekrar kanıtlandı. "Aklı bilimle terbiye ediyoruz" Prof. Dr. Kholmetskii'nin sunumun ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ekipten Prof. Dr. Arık, deneyin Türkiye'de gerçekleşmiş olmasının önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Yarman ise deneyle elde edilen verilerin Einstein'ın yerçekimi nazariyesini bozduğunu ifade ederek, "Böylece kainatın başlangıcına dair Big-Bang (Büyük Patlama) teorisi ve kara deliklerin gerçek olmadığı ortaya koyuldu. Kainatın 15 milyar yıl önceki başlangıcından naklen yayın yapılıyormuşcasına net konuluşmaması gerektiğini artık söyleyebiliriz. Aklı kendi başına bırakırsanız ya davulcuya ya da zurnacıya kaçar. Biz aklı bilimle terbiye ediyoruz" diye konuştu.


neyse kendi inancınız gine de fikir ve görüşlerinizi yansıtır ken biraz daha hasas olun bu pilatform da tüm dinler den insanlar var sevgiyle ışıkla
 
Geri
Üst