"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıldızname

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan salemesed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir şey sormak istiyorum.Yıldızname isme göre bakılıyor.Şöyle söyleyeyim.Annemin ve benim ismimin ebced hesabını yapıp 12'ye bölüyoruz vs vs.. Peki benim ismim başka bir şey olsaydı ne olacaktı?
Yani ismim değişince burcum da mı değişiyor?

Bir şey sormak istiyorum.Yıldızname isme göre bakılıyor.Şöyle söyleyeyim.Annemin ve benim ismimin ebced hesabını yapıp 12'ye bölüyoruz vs vs.. Peki benim ismim başka bir şey olsaydı ne olacaktı?
Yani ismim değişince burcum da mı değişiyor?

Evet bu soru benimde kafamı kurcalıyor. Bende yıldızname ile ilgili öleceğin zamana kadar söylendiğini biliyorum. Çünkü baktıran tanıdıklarım var babamda bunlardan biri gençliğinde baktırmış. Yıldızname isme göre bakılıyorsa. Bize verilen isim kader mi oluyor ? Biraz cahilce bir soru sormuş olabilirim kestiremiyorum şuan affola teşekkürler.

Evet bu soru benimde kafamı kurcalıyor. Bende yıldızname ile ilgili öleceğin zamana kadar söylendiğini biliyorum. Çünkü baktıran tanıdıklarım var babamda bunlardan biri gençliğinde baktırmış. Yıldızname isme göre bakılıyorsa. Bize verilen isim kader mi oluyor ? Biraz cahilce bir soru sormuş olabilirim kestiremiyorum şuan affola teşekkürler.

Aslında buradan yıldıznamenin uydurma olduğu sonucu çıkıyor.Oysa bilenler,bakanlar her şeyi nasıl söyleyebiliyor?Bilgisi olan yok mu?

Ben yıldıznameye çok meraklıyım aslında. Baktırmaktan çok öğrenmek istiyorum ama şu an benim için ulaşılmaz gibi bir şey. :(

Geri