AronArcher
Banlı Kullanıcı
Uykum boyunca hic ruya gormedim ama uykumun son anlarinda ruyalar gormeye basldim.Ilk bir hastanedeydim bir odada doktorla konusirken boynun aciyordu elimi boynuma attigimda bir ip gordum ve doktara toplattirdim.Bir ormana girdik ortasinda bir ev vardi beni eve koydu.Evde misafirdim.Daha sonra bilincsiz ve mutlu bir sekilde yildiz tohumuyum dunya barisi icin yapmam lazim diye seyler soyleyip buyuk bir mekan yapiyordum.Cok gosterisliydi.Ev sahipleri cikti ve beni engellemeye calistilar sonra onlarin kucuk kizi babasi ve annesini tutarak yap sunu dedi ve bir sey yaptigim an her yeri su basti.Gozumu ortasi bos bir ormanda actim.Ortasi bostu.Diger her yerde farkli agac turleri vardi.Bir suru adam cikti ge daha bitmedigini yahudi olduklarini soylediler.Islemleri tam hatirlamiyorum ama dikkatle dinliyordum ve dusunuyordum bunu uyanik halime saklamaliyim ona soylemeliyim diyordum.Bir elime bir islemden sonra toprak verdiler.Sozlerle baska bir mekana girdim ve su aldim suyla toprak yin ve yangi olusturdu.Ortada sozler soylenip mumlar yakiliyordu.Cemberde 7-3 kez dondum sonra elimi actigimda girdap olustu ve olmeye basladim.Neden oluyorum dedigimde insanlar sana zarar vermeye calisti boynundaki ipi en yakin arkadasin cozdu ve daha niceleri dedi ve oldum.Bunu yorumlar misiniz?