"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ygs İcİn dualarinizi beklİyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KILICBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KILICBEY

Kayıtlı Üye
Öncellikle merhaba çevreniz giren vardır yoktur Ygs yani universite sinavina 3 gun gibi bi zaman kaldi Benle birlikte belki aramizda YGS sinavina girecekler vardir bu konuda dua yapabilirmiyiz belki zamaninda giren olmustur olmamistir ama cok degisik bi konu sonucta hayatimiz bu adimdan sonra tamamen yerine oturacak Dualarinizi bekliyorum selametle

Emek veren herkes umarım karşılığını alır, başarılar dilerim sınava girecek tüm arkadaşlara :)

Aynen ben de giricem bu sene. inşallah çok güzel sonuçlarla çıkarız sınavdan ve gönlümüzde yatan neyse o üniversiteye gidebilmek nasip olur inşallah :) Başarılar dilerim...

Bende bu yil giricem dua calismasindan ziyade zihinsel blokajlari kaldirmak icin yapilan calismalar vardi gecen yillarda bu yil yapilir mi bilemem siteyi takip edip gorcez embriyo yapiyordu gecen senelerde yanilmiyorsam kendisi suan o kadar etkin degil ama kismet.Onlar yapmazlarda kendimiz bireysel calismalar yapabiliriz sitedeki. Konularin bir kacini duzgun bir sekilde harmanlayip.:)

Başarılar dilerim.Yalnız sınava bu kadar az zaman kala pcye girerek beyninizi bulandırmayın...

Seninde,girecek olan herkesinde Allah yardımcısı olsun.İnşallah kolaylıkla başarıyla sınavınızı verirsiniz.

Bundan bir kaç yıl sonrasını düşün . Ünversiteye girmişssin ve bu günlerini hatırlıyorsun. İnsan istediği müddetçe her şeye ulaşıyor. Hangi üniversitedesin hangi ildesin farketmiyor. Hayatında umarım her şey istediğin gibi gerçekleşir .Bol şanslar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri