"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yeteneklerim Gitti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratsavci

Kayıtlı Üye
merhaba arkdaşlar durugöru yetengı olan bırısıyyım ve 4 yıldır profesyonel olarak Falcılık yapıyorum aynı zamanda majıyle ılgılenıyorum ama son 1 ayıdr sebebıgını bılmeıdgım bırısyden dolayı ustumde buyuk bır agırlık var devamlı uykusuzum ve fal bakamıyorum fıncanı açtıgımda yada konsantre oldugumda goremıyorum bırsey engel oluyor napmam gerek ?

Hem ay tutulması,hemde güneş tutulması aynı zamana denk geldi.psişik insanları olumsuz yönde etkiledi.kısa bir süre sonra geçecektir.endişe etmeyin...

net bır tarıh verebılırmısınız acaba cunku bende musterılerımı bu sekılde bılgılendırıyım :S

En son 3 kasım'da oldu güneş tutulması.Haftalar yada aylar sürmez bu durum.En fazla 5-7 gün içerisinde geçecektir.

Pro falcıysanız , durugörücü iseniz bilemediniz mi yada tahmin edemediniz mi bu durumu , hani falcısınız ya ...

Arkadaş fal bakamadığından muzdarip eğer fal bakamıyorsa durugörüsü çalışmıyorsa nasıl bilsin tarihi?

Sevgi ve ışıkla

Dogru bi yaklasim durugoru yetenegim var ama kendimxdn baska herkesi gorebiliorum kendimi goremiyorum

Ya ben de diyorum son zamanlarda bende de sıkıntı var sormuştum ama kimse cevap vermemişti ona. Demek tutulmalardanmış. Ben profesyonel değilim daha yeni yeni kendiliğinden keşfetmişken korktum gitti mi diye :) Oh neyse rahatladım :)

Evet insanlar ay tutulmalarından veya direk aydan büyük ölçüde etkilenirler.Bu yüzden çoğu büyü ayın konumu göz önüne alınarak yapılır.
Sevgi ve ışıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri