"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yetenekler hakkinda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan e019278
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

e019278

Kayıtlı Üye
yeteneginizin oldugunu nasil anladiniz? gelistirdiniz? buralara gelmede ilk ışık ne zaman yandi? biraz sohbet ve tecrube paylasma amacli olsun istiyorum.

yeteneginizin oldugunu nasil anladiniz? gelistirdiniz? buralara gelmede ilk ışık ne zaman yandi? biraz sohbet ve tecrube paylasma amacli olsun istiyorum.
Burada daha çok bazı sorularımızı araştırmak için varız...Rüyalar,karmalar,,şans,telepati...vb gibi konular için yeteneğe ihtiyaç yok ki...Biraz sezgilerimizin izinde biraz da bilemdiklerimizi öğrenmek için...Müziğe,yazıya,resim çizmeye belki yetenek denebilir....Parapsikoloji daha çok ruhuyla hemhal olan kişilerin buluşma alanı gibi geliyor bana....''İlk ışık''ne zaman bilinmez ama buradaki bir çok arkadaşımızın çocukluğundan beri bu konulara ucundan kıyısından ilgisi olduğuunu düşünüyorum.Diğer arkadaşlarım da yorum yaparsa daha iyi anlarız tabii ki...Kendi adıma böyle....

bence herkesin kendine ozgu bi yetenegi var bir seyler gorme duyma hissetme. bazilarimiz yanlis kullaniyo bazilarimiz hala fark bile etmemis ya da din kulturden dolayi kendinden kaçıyor

Yetenekler horoskop yani astroloji doğum haritası ilede keşfedilebiliyor diye birşey okumuştum.Doğum saatini hatta dakikasını bilmek gerekiyormuş doğru sonuç alabilmek için.

Geri