vücudunuza enerji akımı başlamış...muhtemelen negatif enerjinizi atarken vücudunuzda karıncalanma başladı.veya var olan enerjinizi harekete geçirdiniz.Başımdan gecen anIam veremedıgım bır oIayı anIatıp fıkırlerınızı almak ıstıyorum sızlerınde.. Birgun koltukta otururken gozlerımı kapatıp beynımı bosaltmaya calısıyordum ve bır anda ayak ucumdan yukarıya bır hıssın cekıldıgını hıssettım..dızlerıme geldıgınde ıse korkarak gozumu actım ve gerı gıttı... bunu bu kez tekrarladım bılınclı olarak yıne. ve aynı sey.. kontrol edemeyecegımı dusunerek gozlerımı acarak toparlandım..sızce bu nedır?
Çok teşekkür ediyorum PESS.. Bilincinde olmadığım şeyleri yapmak istemediğim için bırakamadım kendimi..Kontrol edememe durumunda ne olurdu bilmiyordum.vücudunuza enerji akımı başlamış...muhtemelen negatif enerjinizi atarken vücudunuzda karıncalanma başladı.veya var olan enerjinizi harekete geçirdiniz.
Keşke korkmasaydınız sizin için daha iyi olabilirdi.
Haklısınız o konuda.Çok teşekkür ediyorum PESS.. Bilincinde olmadıgım seylerı yapmak ıstemedıgım ıcın bırakamadım kendımı..Kontrol edememe durumunda ne olurdu bilmiyordumTekrar deneyecegim..