"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeteneğim var mı yok mu nasıl anlaşılır?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sewalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sewalim

Kayıtlı Üye
Merhabalar psişik yeteneğe sahip olduğumuzu nasıl anlarız?


Düşününce ya da var mı diye kedimizi zorladığımızda, durum psikolojik oluyor gibime geliyor. Yeteneğimiz var mı yok mu bunu anlasam, geliştirmeye yönelik çalıştırmalar yapmak istiyorum.
 
Öncelikle psişik yetenekleri araştırıp, teknikleri öğren. Zaten varsa eğer bir şey edindiğin bilgilerden, daha önce başına gelmiş bir olayı hatırlayabilir ve ne olduğunu anlayabilirsin. Tavsiyem araştır, öğren.Ben bir çok şey geliştiriyorum şu anda, eminim çok daha ilerlere gideceğime.
 
Arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama küçükken farkettiğim bir yetenek var, hiç kimseye bahsetmemiştim. İlk defa buraya yazıyorum, sadece ailem biliyor. Ateşi kontrol edebiliyorum yani elimle çoğaltıp, azaltabiliyorum ve sürükleyebiliyorum. Bilmiyorum nasıl olduğunu ama sanki beyin ve kalple alakalı bir şey. Ama çok çalısmam gerekiyor. İnşallah sizin de size gereken bazı yetenekleriniz vardır. İnanmayan arkadaşlar mesaj atabilirler çektiğim bir video gösterebilirim. İlla inanın demiyorum size kalmş.
 
Bu yetenekler herkeste vardır aslında. Ama bunu keşfetmek arttırmak kişiden kişiye değişiyor.Örneğin herkes bana psiwhell enaz 1 hafta ugraşmam gerektiğini söylemişti ama ilk denememde başarılı olmuştum.Ama en yakın arkadaşım, 4 gün sonunda başarılı olabildi. Bilmem anlatabildim mi? Sen zaten yeteneklisin buna inan, tek yapman gereken inancını yitirmeden, enerjini gücünü bulmak için çaba harca. Ve benden sana tavsiye günde 1 saat en az meditasyon yap zihnini susturmaya çalış.
 
Arkadaşlar, psişik yetenekler her insanda vardır.
Ama bu basketbol gibi birşeydir.
Antreman yaptıkca, çalıştıkca, gelişir güçlenir.
Bazı insanlarda ise bu doğuştan bir parça fazladır.
Gelelim senin psişik güçlerine...
Elbetteki var, sadece geliştirilmeyi beklemekteler.
Bunu da bu kategoride geliştirebilirsin...
 
Başımdan geçen, anlam veremediğim bir olayı anlatıp, fikirlerinizi almak istiyorum sizlerin de.. Bir gün koltukta otururken, gözlerimi kapatıp beynimi boşaltmaya çalışıyordum ve bir anda ayak ucumdan yukarıya, bir hissin çekildiğini hissettim..Dizlerime geldiğinde ise korkarak gözümü açtım ve geri gitti... Bunu bu kez tekrarladım bilinçli olarak yine ve aynı şey.. Kontrol edemeyeceğimi düşünerek, gözlerimi açarak toparlandım.. Sizce bu nedir?
 
Başımdan gecen anIam veremedıgım bır oIayı anIatıp fıkırlerınızı almak ıstıyorum sızlerınde.. Birgun koltukta otururken gozlerımı kapatıp beynımı bosaltmaya calısıyordum ve bır anda ayak ucumdan yukarıya bır hıssın cekıldıgını hıssettım..dızlerıme geldıgınde ıse korkarak gozumu actım ve gerı gıttı... bunu bu kez tekrarladım bılınclı olarak yıne. ve aynı sey.. kontrol edemeyecegımı dusunerek gozlerımı acarak toparlandım..sızce bu nedır?
vücudunuza enerji akımı başlamış...muhtemelen negatif enerjinizi atarken vücudunuzda karıncalanma başladı.veya var olan enerjinizi harekete geçirdiniz.

Keşke korkmasaydınız sizin için daha iyi olabilirdi.
 
vücudunuza enerji akımı başlamış...muhtemelen negatif enerjinizi atarken vücudunuzda karıncalanma başladı.veya var olan enerjinizi harekete geçirdiniz.

Keşke korkmasaydınız sizin için daha iyi olabilirdi.
Çok teşekkür ediyorum PESS.. Bilincinde olmadığım şeyleri yapmak istemediğim için bırakamadım kendimi..Kontrol edememe durumunda ne olurdu bilmiyordum. :)Tekrar deneyeceğim..
 
Çok teşekkür ediyorum PESS.. Bilincinde olmadıgım seylerı yapmak ıstemedıgım ıcın bırakamadım kendımı..Kontrol edememe durumunda ne olurdu bilmiyordum :) Tekrar deneyecegim..
Haklısınız o konuda. :) Ayrıca astral seyahat yapmanız için, çok iyi bir durum bu. Çünkü odaklanma, vücudu yatıştırıp ruhun farkındalığını ortaya çıkartmanız, olumlu bir sonuç. Rica ederim, deneyimlerinizi tekrar paylaşırsınız. Şimdi yatmam lazım iyi geceler. :)
 
ilginç bir yetenek ve pek çok eğitim konuları paylaşılmış zamanında .. Burada hiç birşeyden korkmana gerekyok konularda bulamazsan aradığın bazı şeyleri Mod. lara söylemen yeterli senin için ulaşacaklardır.. Başarılarının devamını dilerim Umarım senin için iyi bir sonuç verir bu .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst