"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeşil Reçete kullanan + Akineton alan ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shera_x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shera_x

Banlı Kullanıcı
Başlıktada belirttiğim gibi yeşil reçetesi olup da akineton kullanan ya da benzeri olan var mı aramızdA?

Kullananları tanıyorum,meslek gereği bazen yazıyorum eskiden aparkan vardı,ne sormak istiyorsun bu konuda.?

Kendime yazdırmak istiyorum, ya da bana alacak bir insan.. Uzun süre kullanmışlığım var ama yazan doktorum yok

Akineton kendisi aslında bir parkinson ilacıdır,psikotik hasalarda kullanılan nöreleptik ilaçalrın yan etkilerinden bazılarını gidermek için eklenir,öfori yaptığı için bağımlılar tarafından tercih edilir,psikiatrist yada nörolog yazar yada psikiatrinin verdiği rapor varsa diğer hekimlerde yazar,hastanın bu ilacı kendi kafasından bir ağrı kesici gibi talep etme hakkı yoktur ,kontrole tabi bir ilaçatır.beyinde dopamin salınımı yaptığı için psişik olmak isteyenlerde deniyor ama bu ilaçla vs manevi ilerleme olmaz.

uyuşturucu ve bağımlılık yapan bir özelliği olan bir ilaç diye biliyorum bu yüzden herhangi bir doktorun isteği üzerini yazacağını sanmıyorum

Akineton kendisi aslında bir parkinson ilacıdır,psikotik hasalarda kullanılan nöreleptik ilaçalrın yan etkilerinden bazılarını gidermek için eklenir,öfori yaptığı için bağımlılar tarafından tercih edilir,psikiatrist yada nörolog yazar yada psikiatrinin verdiği rapor varsa diğer hekimlerde yazar,hastanın bu ilacı kendi kafasından bir ağrı kesici gibi talep etme hakkı yoktur ,kontrole tabi bir ilaçatır.beyinde dopamin salınımı yaptığı için psişik olmak isteyenlerde deniyor ama bu ilaçla vs manevi ilerleme olmaz.

Gayet yeterli ve uzmanından gelen bir cevap,teşekkür ediyor ve konuyu kapatıyorum.
Sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri