"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yerimde sayıklama ve sinir sorunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan solseppy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

solseppy

Kayıtlı Üye
merhaba, uzun süredir yazdığım günlüklere de bakınca yerimde saymayı bırakamadığımı fark ediyorum. düşünce kısmında daima kurulan hayal ve planlar varken yazdığım cümleler dahi kendini yineler şekilde. bunun en büyük sorunlarından biri benlik algımı bulamamam olduğunu düşünüyorum, en azından meditasyon ile kendime adım mı atmalıyım diyorum. çünkü hayatımın tek düzeliği devam ediyor ve beklemem sadece öfke sorunlarımı köklüyor. soruyu ve düşüncemi kısıtlamalarımdan dolayı yazarken bile mide bulandırıcı bulduğumdan pek fazla sadede getiremedim. sadece yapmak değil, (özellikle öfke için) nereden başlamam kendime bir adım olacaktır? insanlarının yorumlarıyla sanırım kendimi ateşlemeye bağlandığım için gerekse meditasyon gerekse öfkeye ve bu durağanlığa devam etmem için karışık aklımı sizlere sunuyorum.

merhaba, uzun süredir yazdığım günlüklere de bakınca yerimde saymayı bırakamadığımı fark ediyorum. düşünce kısmında daima kurulan hayal ve planlar varken yazdığım cümleler dahi kendini yineler şekilde. bunun en büyük sorunlarından biri benlik algımı bulamamam olduğunu düşünüyorum, en azından meditasyon ile kendime adım mı atmalıyım diyorum. çünkü hayatımın tek düzeliği devam ediyor ve beklemem sadece öfke sorunlarımı köklüyor. soruyu ve düşüncemi kısıtlamalarımdan dolayı yazarken bile mide bulandırıcı bulduğumdan pek fazla sadede getiremedim. sadece yapmak değil, (özellikle öfke için) nereden başlamam kendime bir adım olacaktır? insanlarının yorumlarıyla sanırım kendimi ateşlemeye bağlandığım için gerekse meditasyon gerekse öfkeye ve bu durağanlığa devam etmem için karışık aklımı sizlere sunuyorum.
Burcuna göre maden taşımalısın bakır demir vb.

yazdığım cümleler dahi kendini yineler şekilde.
Bu ne demek?

Klasik Meditasyon herkese uygun değildir. Belki size başka türlü meditasyon gerekir. Benimki yürüyüş. Koşuyu seviyorsanız koşu daha iyi olur.
Günlüğe hayallerinizi şimdiki zaman şeklinde, oldu veya oluyor şeklinde yazın mesela.

Bir de ofkeniz tam olarak neye? İlerleyemenesine?

Psikiyatri de doktoru beklerken abinin biri, uluslararası tır şöförüymüş, yaptığım işten dolayı insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorum ve sinir var bende. Doktor hanım bir ilaç yazıyor sıfır sinir kalıyor demişti. Randevu alma zorluğundan konuya girmiştik. Erkek veya kadın olun: testesteron seviyelerinize, şekerinize, tiroidinize baktırın. Psikiyatriye uğrayın. En hızlı tutan büyü insanım kendi hormonlarının dengesidir. Sinire bağlı stres beyin sisi yapıyor ve frontal lob fonksiyonunu bozuyor.

Geri