Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, değerli forumdaşlar aklıma takılan bi soru ve konu var. Bir insan yer çekiminden munehzeh olabilir mi? Olursa nasıl olur ? Büyüyle mi , cinlerlemi , tılsımlarlamı ? Herhangi bir sihir cesiti bu gücü verir mi ? Teşekkürler, iyi forumlar...
Bilim insanları da insanların uçabildiğini kabul ediyorlar, fakat nasıl olduğuna bir açıklama getirilememiş. Yani insan belli şartlarda fizik kurallarinı bile aşabiliyor. Bu gercekten ilginç ben en fazla rüyalarımda uçmusumdur. Ve bu gerçekten meydana gelse aklımıza mukayet olmamız gerek. Sonuçta ortada aklın anlamlandırmaya çalısıp anlamlandıramadığı bir durum var.
Yer çekimi yenilebilir ama bunu gerek fizik bilimi anlamında teknoljisine gerekse manevi teknoljisine sahip değiliz.Bizler maddenin kanunları tarafından yönetiliyoruz,yani meddenin esiriyiz. Yeryüzünde yer çekimine tabi olmayabilen kişiler elbette vardır,hızır gibi zamanın ve mekanın sınırlarmlarıı aşmış ruhlar varlığına inanıyorum.Fizk bedenleri ile göğe yükselen yada alınanları duymuşsunuzdur.
Arkadaşlar levitasyonu bende biliyorum bunlar bilindik şeyler aslında demek istediğim şey doğa üstü bir yetenek yardimiyle ne biliyim belki bi ritüelle büyü sihir ya da bi tılsım bunun gibi şeyler. Belki işinin ehli bir büyücü bu işi yapabilir...
Levitasyon yaparak özgürce her istediği yere uçarak giden insanlar bildiğimiz kadarıyla yok. Ben sorumu açıkça sordum uzman araştırmacılardan yardım ve destek bekliyorum.
Bilim insanları da insanların uçabildiğini kabul ediyorlar, fakat nasıl olduğuna bir açıklama getirilememiş. Yani insan belli şartlarda fizik kurallarinı bile aşabiliyor. Bu gercekten ilginç ben en fazla rüyalarımda uçmusumdur. Ve bu gerçekten meydana gelse aklımıza mukayet olmamız gerek. Sonuçta ortada aklın anlamlandırmaya çalısıp anlamlandıramadığı bir durum var.