benmuneccim
Kayıtlı Üye
yeni bir ev kiraladık. emlakçı bizden önce evde 2 mühendisin kaldığını söylemişti.eve ilk geldiğimizde ev aşırı pisti , salonun ortasında bir tane yatak vardı ve kirden simsiyahtı. daha sonra evi temizlerken dolaptan değişik pekmez tarzı bir şey çıktı.bir sürü eşya vardı dolaplarda.daha önce evde iki erkek kalmasına rağmen kadın çizmesi, farklı insanların kimlikleri, kredi kartı faturaları bi de şeytanın hileleri diye bir cep kitabı çıktı. annemler kendi evlerine döndükten sonra gariplikler başladı.ilk başta sadece benim düşündüğümü sanıyordum ablama bahsetmedim.sonra bir gece ablam evde birilerinin gezindiğini hissettiğini söyledi.ertesi gün evdeydim laptop açıktı duşa girecektim.banyoya gittim şofbenin ısı ayarını 3'e çektim sonra kapı çalıyor gibi oldu baktım kimse yoktu, ürktüm. ablam gelince duş alırım diye düşünüp sofbeni kapadım. odaya geri döndüm. açık bıraktığım laptop'un kapağı kapanmıştı. dalgınlığıma geldi diye düşündüm. sonra duşa girmeye karar verdim banyoya gittim, şofben açıktı. halbuki ben kapamıştım. akşam olayları ablama anlattım. o da şüpheleniyormuş. bunu anlatınca ablam bana geceleri saat 3 civarlarında uyanıp 15-20 dakika boyunca karanlıkta oturup ara sıra kapının önünde dikilip tekrar geri yattığımı hatta elime bıçak alıp ona birşey yapacağımdan korktuğu için uyuyamadığını anlattı. oysa bende uyurgezerlik yoktur, yeni eve taşındığımızdan beri bunları yapıyormuşum. gece istemsizce gezintilerimde gezdiğimin farkındayım ama müdahale edemiyorum. ayrıca bir gece ben odamdaydım, ablam seslendi, ne oldu diye kalktım ablamın yanına gittim odamdan çıktığımı görünce balkondaki sen değil miydin dedi, balkonumuzdaki sallanan sandalye kendi kendine sallanmış, gıcırtı sesinden anlamış. balkona çıktık hiç rüzgar yoktu zaten sandalyenin üstüne biri oturmadan sallanması imkansızdı. çünkü sallanan sandalye çok ağırdı. bir de evde ev sahibine ait bir masa var, eski tahta ve büyük, ilk geldiğimde o masadan çok rahatsız oldum. emlakçıya atmak istediğimizi söyledik, hiç bir şekilde kabul etmediler. masanın altına baktığımızda, kömürle değişik arapça yazılar, şekiller vardı. daha sonra arkadaşlarım eve geldiğinde masanın altını onlara da gösterdim. yazılar silinmişti. tebeşirle ali yazıyordu. yazının etrafında melek resimleri vardı. yazıları biz silmediğimiz halde o yazılar nasıl silindi anlamlandıramadık. ben normalde çok fal bakarım, evde bakmaya kalktığımızda başımıza bir ağrı giriyor fal bakmıyoruz. ablamın rüyaları çok garipleşti, rüyalarında sürekli şehit cenazeleri görüyormuş, hiç birinden korkmadığı halde bir tanesi onu çok korkutuyormuş. ben bu olaylara bir anlam koyamadım, kuruntu mu yapıyorum? sizce bizim evde bilmediğimiz varlıklar mı var? ve bu konuda ne yapmalıyız? yardımcı olursanız çok sevinirim.